Tränings dags!

Nu är det dags för träning för våran del! :)
Bränna fläsk och flåsa som en gris är vad som sker den närmaste timmen eller 1½.
Hörs senare om man inte däckar i duschen.
Soo long!

Väntar

Idag går jag runt med en oroskänsla. Tänker hela tiden: Varför är jag så nervös?  Men ärligt så vet jag varför. Det börjar närma sig nu. Det som jag har försökt se bortom och förbi hela tiden. Men nu går det snart inte längre. Måste börja förbereda mig. Både mentalt och fysiskt. Jag måste vara stark!
Jag får bara en chans att berätta vad det var som hände den perioden mellan nov -08 och april -09.
Och jag ska vara stark!
Jag ska vinna detta.
Jag måste...

Det som är jobbigast (tror jag) är att möta honom igen. Hur kommer det kännas? Kommer han få chans att prata med mig privat? Vad kommer han säga då? Och vad ska jag svara?
SÅ mycket frågor som jag omöjligt kan förbereda mig på, för jag vet inte. Och det är jobbigt. Att inte ha kontroll riktigt över situationen. 

Så nu går jag runt och väntar. Väntar på att min advokat ska ringa. Vi ska avtala ett möte angående rättegången som äger rum den 14 mars (min mammas födelsedag) kl 09:00.
 
Det förklarar min oroskänsla i magen. Därför är jag nervös.


Barnvakt

Uhh, vi har precis sett på en skräckfilm. Jag älskar skräckfilmer, älskar att bli rädd. :P Speciellt när man är hemma med nån som man är trygg med. Så vi har precis sett på "Barnvakt sökes" (Babysitter wanted). Den var väldigt förutsägbar, men det gör inget. Den var helt okej. Ingen jag rekomenderar jättestarkt dock.

Vet inte hur det blir med att åka hem till Görans föräldrar, de verkar inte ha åkt från Gol än, och det tar minst 2½ timmar att köra. Så det är inte säkert att jag följer med. Vi får se.

Nu har Evelina precis vaknat efter en powernap på soffan, medans vi såg färdigt på filmen. :) Duktig dotter man har!

Surprised

Blev riktigt överraskad idag när älsklingen kommer in och väcker mig 9.15 ca och säger att han har lagat frukost! Han hade tom. lagat mitt te och kokat ägg. Awww. Blev en mysstund här medan Evelina fortfarande låg inne i sängen och sov. <3 Tack älskade!

Nu ligger mini inne och sover i sin säng. Hon tyckte inte alls det var så roligt att sitta och se på när jag klippte hennes pappa, men det var nödvändigt att få gjort utan att överdriva. Så nu har han lite halvt tuppkam-aktig frisyr. Blev fint, och han nöjd. (Jag nöjd=han nöjd! ;)) Jag fick dessutom dammsugit medans Göran gick in och duschade, så nu är det rent och gött här igen. Duschade jag också, wonderful!

Idag ska vi åka en tur hem till Görans föräldrar och hämta något. Får se när de kommer hem från fjellet. :)

Blev inget guld för Marcus Hellner idag, synd. Petter Northug tog guld ialla fall, lite positivt kanske det var. ;)
Nej, nu får det bli lite tilltugg innan E-linis vaknar.


Lördagsmys

Efter en god middag och en något trött Evelina ligger i sin säng och sover så ska jag och min kära älskling se på en film. Ingen annan än Sällskapsresan - Den ofrivillige golfaren. Någon som sett den? Den är kul!

Så hoppas alla haft en lika gó och mysig lördag som jag/vi haft!


Grå lördag

Idag var det lördag igen. Riktigt trist om man tittar ut. :/ Göran kommer snart hem och är ledig imorgon, som alltid på söndagar. :)
När han kommer hem ska vi se två avsnitt av BB som vi inte fick sett igår. Jag hade sovit dåligt och han skulle upp 03:30(!!!) då han börjar. Så det får helt enkelt bli två idag istället! Fan att man började se på den skiten igen. Jag fastnade alltså i samma fälla igen. Illa!
Ännu farligare när man kan se "Glashuset" gratis på LIVE. Uhh! :S

Senare ska vi åka ut och handla lite mat som vi ska ha ikväll. Älsklingen har beställt entrecote, bakpotatis, vitlökssmör och grönsaker! (det sistnämnda kan jag ha lagt till utan att fråga :P ).
Kan hända att en av Görans arbetskompisar kommer hit och äter lite också. Han ska också med till Kiel när vi åker så vi ska väl sitta och skratta och prata om hur mycket han kommer göra bort sig på båten, för frågan är i detta fallet inte OM, utan hur mycket. ;)

Nu ligger mitt lilla hjärta och sover. Hoppas hon får sova en stund. Igår kväll ville hon allt annat än sova. Så hon bingade samtidigt som oss. Slutade också att hon sov vid sidan av mig (läs; klistrad in till mig).
Hon fick lite gröt innan hon somnade nu (har förresten ökat på till 5 tsk per måltid, funkar perfa) och ca 100ml erstättning. Vatten är hon tyvärr inte så glad i. Men det är ju bara att ta lite extra vatten i när hon får ersättning. Tillräckligt med vätska får hon oavsett.
Någon som märkt att era bebisar blir helt igentäpta i näsan medans de sover? Evelina blir så tät att hon vaknar och skriker för att hon inte får andas. Så jag får ta fram min "makapär" som jag köpte på Apotek1 för ett tag sen och suga ut allt! :O Det måste ju ut! Stackars, inte är det favoriten det inte...


Big Brother

Nu ska jag och älsklingen se på Big Brother. Håller på att ladda ner de fem första avsnitten. Ska undersöka om det är så dåligt som alla säger. Väldigt överdrivet om jag har förstått det hela... Alltså, då menar jag om möjligt värre än innan. :P

Är det någon som sett filmen "Black Swan"? SE DEN! Riktigt bra. Laddade ner den igår och fick sett den idag medans Evelina låg och sov. Det är precis sånna filmer jag tycker om. Psykologisk thriller - me like!



Rekommenderas starkt


Barn på fel årstid?!

Vad gör man egentligen när man har haft "oturen" att få ett barn på fel del av året?
Enligt kommunen som jag precis pratade om så har jag inte "rätt till" dagisplats förän augusti 2012! Detta är ju ingen direkt nyhet, men det är nu som det börjar gå upp för mig att det kan bli ordentliga problem alltså... Jag ska tillbaka i jobb i oktober/november i år och sliter lite om allt med dagis inte är ordnat tills dess. Det är inte aktuellt att vara hemma ett år till, finns helt enkelt inte chans för mig, även om jag gärna hade varit det. Nu får vi bara hoppas att Nordseter barnehage vill ta emot oss. Kanske man ska åka dit och prata med dem där. ;) Tror dock inte det hjälper. Man får heller inte besked förän en eventuell plats blir ledig. Så vad säger man till jobbet?
"Jo, jag kommer börja nån gång mellan oktober 2011 och augusti 2012..." Ööööö... Nej, detta går inte. Måste hitta en plan B om det krisar det sista...


Tack!

Glömde skriva stort tack till www.designadinblogg.se som hjälpte mig att få bort texten i headern!
Där har jag för övrigt fått mycket hjälp att få ordning på hela min blogg! Sidan har varit till stor hjälpt.

Resa bokad

Så har jag kommit hem från mammaträff nr. 6. Blir mer och mer förtjust i alla som är med! Alla är så otroligt olika. Det är jag och en som heter Vibeke som är mest lika i ålder, det skiljer bara ett år mellan oss. Alla andra är över 30 men alla kommer gott överens. :)

Kommer ni ihåg att jag pratade om att jag och sambon skulle ta en resa till Barcelona? Vi hittade dessvärre inget som passade då vi hade lust att åka. Och då hade det blivit att vi bokade "bara för att" liksom. Så vi bestämde oss att vi tar en resa till Tyskland istället. Så jag ringde in och bokade och betalade idag innan jag åkte på mammaträffen. Blir en 2-dygnskryss till Kiel den 20 april med ColorLine - Color Fantasy. Det är allt ifrån pizzerior, kasinon till gågator på båten. Så det blir kul. Jag har varit i Kiel 23 gånger innan, då jag jobbat på Stena Line Göteborg-Kiel, men jag har jobbat varje gång och varit gravid.
Så varför inte ta en tur med familjen och bara njuta?
Tycker priset var helt okej också. 1590NOK pp. då ingår resa, hytt, middag och frukost t/r. Lika bra att ha allt inkluderat i priset. Man måste ju ha middag när man åker ändå?! Så Göran längtar riktigt mycket eftersom han inte varit i Tyskland innan. Blir skoj detta!





Försökte också ringa till Kommunen här i Oslo förut. Jag har gjort bort mig lite ang dagis ansökningen. Skrev fel datum då jag vill att Evelina ska börja på dagis. Skrev såklart 1/11 eftersom då är hon 1 år (nästan). Men man skulle tydligen skriva augusti pga. man måste betala från start ändå. Okej, men varför måste man då skriva nåt alls? :S Nåväl... Får ringa imorgon istället, för "hon" var inte där idag.

Idag blir det lax, potatis, smält smör och grönsaker. Mums! :)


Hjälp sökes!!

Wow, här ser ni att jag äntligen har fattat hur jag skulle lägga upp headern! Nu återstår bara problemet att få bort bloggnamnet i själva bilden. Någon som vet hur det ska göras? För just nu ser det inte riktigt klokt ut. :)

Barnmat

Igår fick Evelinis mat för första gången. Det blev inte potatis som jag hållit på å skriva om här i närmare en vecka om att vi skulle pröva å ge henne. Utan det blev gröt istället! Närmare bestämt Nestlé Risgröt. Hon var lite skeptisk i början, men hon fick i sig det lilla jag gav henne 1½ tsk. Vill inte börja för mycket med tanke på hennes mage. Och idag har hon inte bajsat än så jag kommer nog inte öka intaget om det inte kommer något ut. Tänk vad hemskt om hon skulle få förstoppning... :S
Har också massa burkmat på lager från Nestlé. Men det finns ju så mycket annat att prova!
Vilket märke är bäst egentligen?



                                    


Jag tror man får prova sig fram, det är ju trots allt barnet som ska tycka det är gott..,
eller det är ialla fall en fördel. ;)

Nu ligger min lilla prinsessa och sover. Hon var riktigt trött trots att hon sovit ganska länge. Men många uppvakningar, så ingen sammanhängande sömn efter kl 06 direkt. Men sen sov hon helt fram till 06 också, så jag ska ialla fall inte klaga. :P

Idag ska jag och Göran åka och träna, kl 16 måste det bli eftersom det är då som barnpassningen "öppnar".
Imorgon är det mammaträff igen! Shit, känns som jag precis skrev det.

Går tiden så fort? :S I så fall får jag gå och ta vara på den...

Babysång

Idag är det dags för den andra träffen. Babysång. Jättemysigt verkligen. :) Vi träffas, sjunger i ca 30 min för våra bebisar och sen äter vi lunch i typ en timme innan vi går igen. Och på den tiden hinner alla bebisar bli helt utslitna och sover länge efter det. Så kort och gott kan jag säga att den sista kvarten är det ingen idé att prata, man hör bara skrik ändå! :P

Idag ska vi också prova att ge Evelina potatis (trots allt prat om att man "ska" vänta tills de är 4 mån) för vi har nämligen märkt att hon inte verkar blir riktigt nöjd efter ersättningen längre. Hon blir liksom gnällig och småskriker hela dagarna (läs:1/5 av dagen ialla fall). Inte för att det gör något att hon ger ljud ifrån sig, det är bara sött. Men det är stor skillnad på gnälljud och söta ljud, eller hur?
Därför har vi beslutat att starta lite lätt med fast föda. Potatis idag och gå över till gröt så småningom. Sen fick jag massa burkmat av mamma i julklapp, eller Evelina fick det kanske jag ska säga. :P Massa desserter, middagar och gröt på burk. Har hört en del barn som inte gillar burkmat, får se hur det går för mitt lilla liv!
Uppdatering kommer ikväll eller imorgon om första matprovningen!

Ang. pizzan som jag smakade igår! Hemlagad Grandiosa för 99.- på vilken mataffär som helst.
Är den verkligen värd pengarna? JA! Jag tycker verkligen det. Jag är inget stort fan av färdiglagad pizza som man köper i butik. Men denna var helt ok. Tjock, saftig botten. MASSA ost och god smak! Tycker faktiskt den var över mina förväntningar. (Y)

 PROVA!


Hjemmelaget Grandiosa

Vi var bara tvungna att prova den omtalade nya grandiosan här i Norge. ;) Reklamen driver oss näst intill vansinne här varje dag, så måste testa om den är så god som de sjunger ut att den är!
Uppdatering om det kommer.

Vi var och tränade idag kl 16-17. Och nu har jag precis lagt på med mamma över skype där vi precis pratat. Mamma börjar bli riktigt haj på datorer. ;) *stolt*

Nu står Disney Channel på här för minis och vår skull, massa färger som rör sig och pratar = lugn och ro en stund för oss!

Imorgon ska vi ge Evelina potatis för första gången och idag har vi också köpt gröt som vi så sakta ska börja ge henne. :)

Igår var vi ju och köpte mat på kinarestaurangen som jag skrev. Xin Xing heter den föresten. Ligger i Nittedal, ca 3 mil hemifrån oss. En bit att köra, men du får ganska mycket mat till bra pris!

Nu doftar det för gott att jag måste hämta mat. PIZZA!

Min lördag

Då var första utgången "avklarad". Nu är man väl hemma igen efter en hård kväll med tjejerna och killarna. :) Är sådär lite lagomt tung i huvudet och känner att soffan passar mig alldeles utmärkt idag. Tills ikväll då vi ska åka och köpa kinamat på världens bästa kinakrog. Okej att det är 3 mil att åka dit, men believe me, its worth it!
Kan ialla fall garantera att jag inte sätter mig bakom ratten idag.

Blev en något turbulent kväll igår. Ni vet det klassiska; prat, missförstånd, tårar och spya i sovrummet! Trots det så koste jag mig till hundra. Lärde känna nya själar, fick skratta och vara bland vänner jag känner. Och en viktig sak som kanske låter lite hemsk att säga men jag fick vara lite ensam. Ifrån hemmets fyra väggar en stund, och det räckte. :) Har fått laddat upp mig lite, fast jag just nu mår piss så har jag fått ny energi! :)

Tydligen så hade det inte gått så bra med Evelina igår bara. Hon hade varit väldigt ledsen och antagligen saknat mig. Hoppas det var för att hon saknade mig ialla fall! ;) Vill såklart kunna göra saker utan att behöva tänka på att mitt lilla frö kanske hylgråter hemma.

Kvällen slutade ialla fall på Dr. Jekyll. Tyckte dock inte det var världens bästa musik där igår. Och det var heller inte ultimat pga. att Lene inte följde med ut.


Riktigt stilig inredning där men allt för mycket folk!
Någon som varit där kanske? :)

Nu ska vi snart se på sista avsnittet av Kyle XY. Riktigt bra serie som gått i 10 söndagar nu.
Borde ses!


Dags för finishen!

Nu har det snart blivit dags att ordna sig inför kvällen. :) Det är lite av det bästa med att gå ut tycker jag - att få fixa sig så man ser någorlunda okej ut. Finishen liksom...
Kanske borde passa på att slänga mig i duschen, för mannen och mini ligger och snarkar ikapp inne på sovrummet. Får passa på som sagt...

Har precis sett färdigt Harry Potter och dödsrelikerna  del 1föresten. Förbannat bra för mig som HP-fan! Längtar tills nästa och sista(!) delen kommer. Har varit totalt fast i allt av både böcker och filmer sen våran lärare, Annika Lilja, läste den första boken för oss i 5:e eller 6:e klass. Det är några år sen... Åren går fort. Det jag kommer ihåg starkast med henne var hur otroligt fint hon skrev på både "svarta tavlan" och "vita tavlan". Konstigt minne va? Hm...




Några av denna sorten ligger i kylen och väntar. Så vad väntar jag på?

Ferre + utgång

Hur kommer det sig att jag hade 104 besökare på en dag när jag inte bloggade och att det har halverats nu? ;P Knas!

Idag är det fest hos Neda som gäller kl 19. Längtar som en tok. Present färdig och nya kläder inköpta - måste alltid köpa något nytt till varje utgång, så ni kanske kan tänka er hur min garderob ser ut? Trycker bara in de nytvättade kläderna när de är torra. Så det blir bara att jag använder det som ligger ytterst, vilket resulterar i att jag tycker att jag har alldeles för lite kläder. Ni ser den onda cirkeln va?

Idag vaknade min docka kl 08, upp gick vi och bytte bajsblöja. Sen gick vi in till sängen igen och myste en liten stund. Sen var det frukost för oss bägge och lite lek. Nu ligger mini och sover igen. Och jag fastnade här som vanligt, har faktiskt satt på tv:n och vad visas en lördag på tv 3 - Scooby Doo! :D
Nu väntas älsklingen komma hem snart. Funderar på att sova lite med honom så man orkar kvällen.
Första utgången sen januari -10. :) Får se hur bra detta kommer gå.

Nu ska jag se lite på nya Harry Potter filmen tills Evelinis vaknar <3


Storstädning och p-bot

Idag har jag varit jätteduktig. Inte suttit vid skärmen innan, nu faktiskt. Då har jag fått gjort massa vettigt.
Bla:
Städat undan massa rot ute på köket, tvättat en maskin tvätt, vikt ihop massa tvätt som var ren och torr.
Dammsugit, tvättat golven och tvättat toaletten. Nedas present inhandlades igår och också den har blivit inpackad under dagen. Evelina har lyckligtvis sovit i 2 timmar och tillåtit mig att göra allt som jag ville. Hon vaknade när jag hade golven kvar att tvätta, men då kom Göran hem så det störde inte mig alls. :) Mår SÅ mycket bättre när det luktar rent och framför allt är rent!

Vanligtvis finns det ca 14 platser till oss som bor här, vilket är ruskigt lite med tanke på att det är 4 lägenhetsblock och därmed MINST 50 lägenheter här... Så. Nu när det kommit tusen cm snö ute så är det om möjligt ännu sämre parkeringsförhållanden här på gatorna(närmare bestämt endast 5 platser som det är möjligt att parkera på - katastrof!). Stackars Göran som kör en stor varebil har ännu svårare än alla andra att stå bra... Ialla fall...
I början av detta året så fick vi nya gäst-parkerings-kort, alltså kort som gästerna ska använda på gästparkeringarna. Inte så svårt att förstå. De är gula och det står 2011 på. Vi fick besked att kasta de från 2010 i ett brev som kom samtidigt som korten. Igår när min kära sambo kom hem fanns det ingen ledig parkeringsplats ute, han ställde sig på en av gästparkeringarna och var beredd att gå ut och flytta bilen om någon av bilarna flyttade på sig och han fick en "vanlig parkeringsplats". Det fick han inte. Så idag när han kom ut så hade han fått en p-bot!! Han ringde parkeringssällskapet och konfronterade dem. "Nej, det ska vara blå kort som ni ska ha i rutan..." Fan heller! "Ja, vi får se på kamerorna på måndag då. Då du kan ringa tillbaka."
Ååå.. Kan de någonsinn ha fel eller? Blir så förbannad på sånt. Men det är ju en fördel om bostadsförmedlingen säger ifrån att det är byte av kort. Nåväl. Antar att han slipper betala boten. Annars ska jag personligen ta å... *Piiiiip*... och sen ska jag *PIIIP*...

Nu ska jag in och väcka Göran.
Sen blir det storhandling!


Mammaträff

Idag ska jag hem till en som heter Vibeke som tillhör min mammagrupp. Nästan alla som tillhör gruppen bor på Manglerud, så jag känner mig lite utanför som bor här på bryn. :)
Har fått fyllt i ansökan om barnehage (dagis) också, så nu ska den postas på vägen dit. Sista söknadsdagen är 1 mars, så jag är inte ute i god tid konstigt nog, brukar alltid vara noga med sånt, men nu när internet har varit paj så har det varit svårt. 
Har även skrivit ut 3 bilder till mamma också som ska postas. :) Är så glad att jag installerade den skrivare alltså! Men nu måste jag köpa nya fotopapper också. Köpa, köpa, köpa... Är det vad allt handlar om? Verkar nästan så. Usch. Pengar är runda och det av en anledning.

Tror jag ska gå lite tidigare från träffen idag. Då hinner jag en tur in på Manglerud centret och får köpt frimärken (kanske fotopapper om jag orkar :P) och en present till Neda.
Vad tusan ska man köpa till henne? 

Igår var jag och Göran inne och såg lite på resor. Vi är sugna på att åka till Barcelona i april, under påsken. Vi måste passa på när han har ledigt, och det har han då i hela 5 dagar(!!). Ca 6000NOK kommer det gå på för oss tre. Tur och retur med hotell. Inte illa pinkat väl? Vi får se. Måste nästan passa på att göra något när han är ledig, annars går man och trökar i vardagen hela tiden. Om det så bara blir 4 dagar. Jag kommer kanske inte heller åka så mycket utomlands själv heller framöver. Hade varit sköj att åka på nån resa med nån annan med bebis på Evelinas ålder såklart. Framöver... Tora, känner du dig träffad? ;)


:D Evelina tycker det är jättespännande att se på tv...


...och att sova såklart! <3

Nu ska mamma gå in och väcka en sovande prinsessa, så vi kan dra oss mot Manglerud!

På återseende.


Man får passa på...

Varje dag innan jag lägger Evelina att sova på dagarna så tänker jag att jag ska få gjort både det ena och det andra. Som ni kanske redan räknat ut så slutar jag alltid här! Blir nästan sur på mig själv, dålig självdisciplin man har. Vips så är hon vaken igen, så nu ligger hon här bredvid mig i soffan igen och vill helst ha 100% av min uppmärksamhet...

Har nästan gått över helt till ersättning nu och igår märkte vi det riktigt på Evelina. Hon blir dålig i magen när hon bara får tillägg.
Hon får liksom inte ut allt som hon vill ha ut. Men det är väl en vanesak.

Igår var Larssa här och klippte sig som jag berättade. Blev väldigt fint, och jag tror han blev nöjd.
Idag kommer Paul hit för samma procedur. Lyllosen åker till Thailand, imorgon. Inte avis alls...

Nu kommer älsklingen hem här. Ska strax köra han till ett möte!
Talk to ya later!

Snö och sur mjölk(?)

Fy fan, nu snöar det igen! Trodde verkligen att det hade kommit ner tillräckligt. Uscha. Jag vill ha vår nu. Ialla fall bar mark så vi kan rulla barnvagn utan att bli rädd att ungen ska drabbas av hjärnskakning när man går. Fick hälsa på vädret riktigt när jag skulle ner en tur till köpcentret som ligger max 5 min gång härifrån, men det räckte fan. Kallt, blött och äckligt! Var där och löste in lotterna som jag sa att Göran vann på igår, och det visade sig vara 240kr istället för 120 som jag sa. :) Skojs.

Idag, om en knapp timme kommer Larssa hit från jobbet för att klippa sig. Andra gången jag sätter mina saxar i huvudet på han så jag antar han blev nöjd sist.
Imorgon kommer Paul hit, han också från jobbet, och ska klippas han också. Lyckosten ska snart åka till Thailand så han vill vara näst intill hårfri då, kan jag förstå då det är som varmast där nu...


Vårat underbara hotell där vi låg i 14 dagar... Diamond Cottage Resort


Bjuder på denna, inte så vackra bild, men jag säger bara - KOLLA VATTNET! Vill bada!


Yes, jag njuter exakt lika mycket som det ser ut som, om inte mer... Fy fan vilken resa. Thailand måste ses av de stackarna som inte har varit där. :)

Hm. Jo. Försöker amma. Men hon vill inte längre. Bara på natten, men jag kan ju inte vänta till natten med sprängda bröst. Är mjölken sur eller vadå? Har den gått ut på datum? Vad ska man göra? :(


Gäsp!

Efter att ha suttit i över 2 timmar och läst bla Theas och Toras bloggar så blir det inget bloggande för min del ikväll.
Det blir massa sånt imorgon istället. Huvudet att slut efter massa text! :P

Nattis. <3

Glad alla <3 dag

Nu har jag äntligen fått tillbaka mitt internet. :) Så nu ska det bloggas i hundra här.
Idag är det alla hjärtans dag! Har precis gett min present till världens bästa älskling. Han fick massa. Godis, nalle, lotter, ljuslyktor och pyntskålar. Vad gör man inte för den man älskar? :)
Han vann 120 kr på lotterna, då är det ännu roligare att ge bort.
Annars kan det vara farligt att ge bort lotter har jag hört... Tänk att ge bort en lott för 20 kr och personen i fråga vinner 5 miljoner. Annars är väl en papperslapp värd 20 kr en ypperlig gåva? :) (Fast det är nog bra att tänka igenom "konsekvenserna" innan...).
Nåväl. Igår var det mors dag här i Norge. Jag fick en jättesöt kopp som min lilla dotter hade köpt till mig. "Verdens beste mamma" stod det. <3 Tack mina älsklingar.


Yes. Då var uppkopplingen fixad igen. En snubbe kom hit imorse och ordnade och skruvade. Känns gott att få veta vad som händer i världen igen. Så nu ska jag ägna lite tid åt att läsa igenom alla bloggar som jag inte kunnat följa på 14 dagar ca. Så då vet alla vad jag kommer sysselsätta mig med tills ikväll.

Kommer garanterat massa uppdateringar här under dagens gång.
 
Jag kan nämligen vara uppkopplad 24/7 nu!!  WIIIIIIIIIHO!!


RSS 2.0