Snö

 
Så här såg det ut för några veckor sedan! Som tur va försvann det lika fort som det kom ner. Evelina var helt överlycklig över att det snöade på väg till dagis den dagen. Emil var lite förvånad över vad som kom ner från himlen, men det var roligt att se hans reaktion iallafall. Han pekade upp och log. Mysigt! Hoppas det kommer mer snö, men inte nu! Hösten har precis kommit och nu kan den vara här lite före vi går vidare till vintern. 
Har det kommit någon snö hos er? 
 
 

Dagens eko

 
Oj här var det eko mellan inläggen från mig! Men det finns faktiskt en anledning till varför det varit tyst från mig här den senaste veckan. Vill inte riktigt gå in på varför såhär öppet, men jag kommer berätta snart!
Sen sist har det regnat och snöat här. Ja, jag trodde nästan att snön skulle lägga sig riktigt här en stund. Lite väl tidigt tyckte jag! Men det är väl den årstiden nu. Det gick liksom så snabbt bara. Från väldigt varmt till att ta fram tjocktröjor, jackor och mössor/vantar. Men det är allt lite mysigt med tända ljus, ihopkrupen under en filt i soffan med något gott & varmt i koppen! Mys!
 
 

En ny fas

 
Emil har kommit in i en fas som är väldigt behaglig. Han leker väldigt mycket själv, ialla fall om vi är i närheten. Han sitter och tänker och vänder och vrider på leksaker. Väldigt försiktig och snäll. Han stortrivs på dagis och den tiden där har verkligen hjälpt! Underbart. Han har också börjat kommunicera med oss, på sitt egna sätt då såklart. Men det liksom blivit en ny fas. Väldigt fin fas!
Självklart lika busig fortfarande. ♡
 
 

Grimaser!

 
Hehe ja vad ska man säga. Emil kan konsten att göra sig till framför kameran. Trodde jag skulle skratta ihjäl mig när jag såg hur bilden blev efteråt! Var bara tvungen att lägga upp denna här (den nedersta).
Idag har jag och Mari varit ute och gått 1 mil i riktigt höst/rusk väder. Burr! Det var väldigt skönt att komma hem och ta en dusch. Sen åt vi en god lunch tillsammans och såg en film. Väldigt trevlig torsdag!
Vad har ni gjort? 
 
 

Inbakad

 
Oj nu börjar det bli kyligt på dagarna faktiskt! Burr! Det är tjocktröja under en tunnare jacka som gäller för min del nu när jag är ute och går om dagarna. Solen kämpar och kämpar, men kommer sig inte riktigt igenom.. Stundvis men inte till 100% tyvärr. Hoppas på några soliga dagar innan mörkret tar över på allvar. 
 
Ikväll när jag stod och borstade hennes hår så märkte jag helt plötsligt hur långt hår hon har fått! Sa till henne att jag ville testa en sak, och visst blev resultatet ganska bra på en som "egentligen inte har tillräckligt långt hår än". Behöver jag säga att hon var glad och stolt? ♡ Min fina lilla tjej! 
 
 

Vilse men ändå inte

 
Idag var jag ocg Mari ute på skogspromenad igen. Vilken tur det blev! Haha. Vi skulle gå runt något som heter Lutvann. En stor sjö som ligger ett par kilometer ifrån där vi bägge bor. Ut gick vi och bestämde oss för att gå stigen som avslutar på vägen. In på stigen som var markerad med blå träd gick vi. Jag hade lust att gå så nära vattnet som möjligt för att det var så fint att se på, samtidigt som vi då visste att vi inte kunde tappa bort oss! Kanske vi skulle hållit oss till stigen hela tiden istället för vi kom till ganska häftiga delar där terrängen inte var avsedd för fotvandrare av våran erfarenhet. Men det gick bra och det visade sig att vi var på rätt väg (något vi hela tiden visste pga vattnet), men vi gick ca 50-100 meter nedanför stigen hela vägen, något som gjorde det betydligt svårare än om vi bara gått PÅ den istället. Men motion fick vi och svettiga blev vi! Vi gick hem till Mari och åt soppa och toast och såg en film tillsammans, väldigt fin dag! 
 
 

En kall belöning

 
Igår fick Emil och Evelina varsinn glass efter maten. Det var en stor succé. Bägge åt upp nästan all fisk och ris på tallriken, så jag tyckte de kunde få en belöning! ♡
Jag tycker att bilderna talar för sig själva, eller?
 
 

RSS 2.0