Skidtjejen

 
Idag får vi gratulera Charlotte Kalla til VM-guldet! Det var hon värd. Sverige har legat och luktat på guldet länge nu men inte riktigt nått fram. Men idag så. Undebart! Min kollega kom ut till mig idag, klappade mig på axeln och grattade mig. Hehe. Ja inte lätt att vara svensk i Norge nu om ni förstår vad jag menar...
Evelina fick skidor av farmor och farfar för ett par veckor sedan och det passar väl perfekt med en skidbild på skidtjejen idag! 
 
 

Sashimi

 
Någon som smakat sashimi någon gång? Ja, alla som smakat sushi har gjort det. Det är samma som sushi fast minus riset. Alltså bara fisken helt enkelt! Jag hade två stycken 10 bitars med sushi och tycker att riset kan vara sådär äckligt mättsamt så tog bara bort det - nyttigare och godare egentligen. Rullarna förstör man om man tar ut riset så de fick vara som de var. Mums så gott det är! Barnen fick lasagne och resten av det får bli lunch på jobbet imorgon. 
 
Känner att jag inte är helt på topp än efter sjukdom så blir mega trött på kvällarna. Det tar väl en stund innan kroppen återhämtat sig helt efter en sån omgång jag hade. Och stackars min lilla mami som blivit dålig också. ♡
Hoppas resten där ute är friska!?
 
 

Karneval

 
I fredags var det karneval på dagis för barnen. Det var en här som längtade till det väldigt mycket. Evelina såklart. Hon har ju varit med om det flera gånger på dagiset hon går på. Alla barn ska alltså klä ut sig! Iår fick det bli en cowboy och en häst som utklädning. Tuffast och sötast i stan om ni frågar mig. Hästmask och hatt köpte mormor till barnen på Göksäter i somras, snacka om att vara ute i god tid?! Hehe...
 
Här har det förövrigt varit tyst från mig ett tag. Jag blev sjuk, igen. Fick öroninflammation och bihåleinflammation och luftvägsinfektion.. så penicillin och nässpray med kortison går jag på nu, har faktisk märkt att det hjälpt redan. Bara halsen som inte är helt bra än. Väldigt glad att pappa övertalade mig att gå till läkaren.
 
 

Inte så pjåkigt

Ni vet sånna dagar då man egentligen inte har lust att göra annat än att ligga på soffan efter jobb och stirra på tv'n utan att egentligen veta vad som visas - ja just det, sånna dagar som 90% av befolkningen har varje dag i stort sett. Dock inte jag! Brukar ha energi till att laga mat och vara ganska aktiv. Men inte i fredags. På väg till jobbet slängde jag i all hast fram en fläskfile ur frysen och den hade tinat upp då jag kom hem, så jag var mer eller mindre tvungen att göra något med den. 
Efter 30 minuter såg det inte så pjåkigt ut på tallriken ändå tycker jag. Eller vad säger ni?
 
 

Slagen hjälte

 
Stackars lille Emil blev åksjuk igår i bilen på väg till Sverige. Vi åkte en liten tur över gränsen bara. Han såg på film och var glad och nöjd hela tiden till han ffik en liten chokladbit. Då fick han upp allt som fanns i lilla magen. Tyvärr hade jag inget ombyte med mig så jag fick springa in och handla kläder på H&M med en gång. Men det är alltid kul med lite nya kläder pga något sånt! Hehe. Hittade jättetuffa och ganska billiga kläder till honom. 
Det blev en del inhandlat när vi var i Sverige igår. Bilen var ganska full på väg hem igen. Var i extremt behov av tvål - duschtvål. Hade inget kvar, så det blev en del sånt och annat smått och gott. Alltid kul när priset är lågt, fast å andra sidan så handlar man mer då.
Evelina var på kalas och sen på bio med en kompis från dagis och hennes föräldrar. Stort tack till snällaste Carina som passade Evelina medan vi var över gränsen!
 
Här sitter Emil i stolen i bilen, insvept i min sjal, och sover. <3 Lilla gullet mitt!
 
 

RSS 2.0