Gammaldags

 
Jag gjorde en riktig klassisk maträtt här i förrgår. Ribbe, potatis, surkål och hemmalagad brun sås. Det finns massa olika sätt att laga det på men jag gör det på ett gammaldags sätt. Och det blev hur gott som helst! Barnen åt massa och det värmer alltid. Det är liksom det viktigaste för mig. ♡ 
Är det någon av er läsare som provat ribbe? Om inte, göööör det!
 
 

"Nytt" kök

 
Fick nytt köksbord av min snälla mamma. ♡
Blev kanske lite ovanligt, men jag blev nöjd. Jag ska klä om tyget på stolarna också, köpte lite tyg från Ikea och ska låna en häftapparat av mamma så jag får fäst det ordentligt. Det blev ett vitt tyg med svarta detaljer, svarta prickar kan man väl säga. Men jag ska visa när stolarna är färdigklädda också. 
Nästa projekt här är att hitta knoppar och handtag till köksksluckorna och lådorna i köket. Idag var jag runt överallt och letade efter de hål-måtten som redan är, något som är HELT omöjligt.. Jag ringde pappa och fick tips på hur jag kan lösa det! Blev så glad! Ska ut och inhandla knoppar, handtag och så för att ordna. Resultat kommer när det är färdigt. 
 
 
 

Skillnad

 
Den här bilden från 2008 (innan något barn) la jag ut för ett par år sedan. Och skrev: undra om jag någonsinn kommer se ut såhär igen. 
 
 
 
Trodde nog aldrig att jag skulle komma i den klänningen igen. Nu är den för stor. Var precis så jag kom i den när jag köpte den. Nu kan jag gott och väl andas i den och brösten har väldigt stor plats. Det är faktiskt lycka för mig! Stor lycka! 
Idag ser jag alltså ut såhär i samma klänning:
 
 

Purple lady

 
Evelina på väg ut och ner för att följa med pappa och farar och spela på lotto! Den lila jackan, vantarna och pannbandet fick hon av farmor och farfar i födelsedags present. Tycker hon ser riktigt fin ut i de kläderna. Vad tycker ni? Hon är inte helt bra idag. Har väl inte varit helt bra under denna veckan. Hoppas den lediga dagen igår från dagis kan hjälpa de att friskna till riktigt! ♡
 
 

Firande och febriga

 
I söndags firade vi Evelina. Det började med 14 barn som yrade runt och hade hur kul som helst. Åt korv med bröd och massa massa godis! Härligt att se Evelina så aktiv och lycklig. Hon var verkligen nöjd med sin dag och alla presenter. Vilka fina saker hon fick! Blev nästan lite rörd när jag stod och såg på vad hon packade upp. ♡ Fina vänner hon har!
Emil var lite febrig denna dagen (typiskt). Han vaknade upp helt blank i ögonen och snorig, stackaren. Han har därför varit hemma idag med mig. Men jag tror nog att han får gå till dagis imorgon igen. Han har varit pigg men lite klängig, ingen feber på hela dagen!
Får hoppas att Evelina inte blir värre inatt nu. Hon hade lite ont i huvudet och var hängig efter dagis idag. Det kanske är lika bra att bägge är dåliga samtidigt sä är vi färdiga med det sen.
 
 

4 år!

 
Hurra för världens bästa dotter som har födelsedag idag! Hela 4 år har du varit min fina Evelina. Mamma älskar dig överallt gumman. ♡♡♡
 
 

Små busfrön

Tänkte bara lägga ut ett par bilder på världens sötaste barn här, nämligen mina. ♡
Vi är ensamna hemma ikväll och leker lite inne på barnas rum. Små busfrön är det jag har att göra med. Men det älskar jag! Barnprogram och massa skratt -underbart att vara mamma till dessa. På onsdag blir Evelina hela 4 år. Tiden går så fort!
 
 
 
 

RSS 2.0