Blyg Emil

 
Idag var Emil på helsestasjonen här i närheten. Han klarade sig väldigt fint och fick beröm för hur stor han har blivit. Och hur mycket han växt! Han var 90.5cm och vägde 15.5. Ja det sista vägrade han att göra men han står på vågen varje dag här hemma så jag visste redan vad han vägde. Så det slapp han där. Hehe. Han som brukar prata så käken går ur led var idag en blyg kille. Det var nytt för honom att komma dit och nya ansikten. Men till slut började han bygga med klossar och prata lite. Han följer sin kurva helt perfekt! 
Nu är han på dagis igen och jag ska ut och träna innan jobbet kl 15. Solen steker och jag ska lapa! Ha en fin dag alla.
 
 

Måløy

Trodde faktiskt att jag redan hade lagt upp bilder från Måløy helgen. Men hade tydligen bara laddat upp de på bloggen och inte publicerat.. Hm, konstigt. Hade iallafall en oförglömlig helg. Skulle önska att jag kunde stoppa tiden lite. Att ha tid för mig själv var så välbehövligt kände jag. Tack till alla er som var med på resan och gjorde den till en av de bästa på väldigt länge för både mig och mina skrattmuskler. Har nästan fortfarande träningsvärk i magen. 
 
Vackra Måløy. Du är saknad. Kanske jag får komma nästa år och tävla i något annat. Men det är fortfarande en hemlis så kan inte prata om det än. ♡
 
 

Idyll

 
Har precis blivit färdig medlördagens trim! Gick en skogstur som jag inte gått på 1 år tror jag. Å så härligt det var. Får energi av sånt märker jag. Det blev 8 km ca. Men 8 km i skogen lever man länge på.. Kom till en helt magisk och idyllisk plats mitt i skogen. Vackert. ♡
Vi har släppt av Evelina på ett födelsedagsfirande som skulle hållas på Leos Lekeland. Ni vet en lokal med massa skoj för barn. Rutschkanor, trampoliner och bollar. Glad jag slapp och vara där hehe. Hoppas hon håller sig i fin form, hon har nämligen blivit lite förkyld nu de sista dagarna. Så lite hängig var hon. Hoppas det går bra! Hon hade verkligen sett fram emot detta så kunde inte hålla henne hemma kände jag. 
 
 

RSS 2.0