En smak av jul!

 
Ja nu blev det kanske lite mycket bilder från mitt jobb. Men måste skryta lite av mig själv. Har gjort nya skyltar till min disk. Handgjorda. Där det står hg istället för kg. Ser iallafall lite billigare ut, eller vad tycker ni? Blev det fint? 😊
Igår hade vi "en smak av jul" på jobbet. Massa leverantörer som hade demo och det bjöds på massa godsaker som hör julen till! Såhär såg min disk ut (och ni ser även de nya skyltarna och smaksprover som jag lagat själv).
 
Idag fick jag fram julgardiner och ljusstakar. Kanske ett par dagar för tidigt. Men jag jobbar kväll på lördag och på söndag ska det vara uppe. Så tycker det var lika bra att få upp allt. Fick hjälp av Evelina. Så nu börjar julen krypa närmare inpå känner jag. Exakt en månad kvar till jul idag! Mamma, jag längtar!!! ♡
 
 

Jul i Oslo

Idag var vi inne en sväng i Oslo. Det regnade lite grann och var tråkigt och grått ute. När vi kryssade Karl Johan såg jag något som lyste upp. Ett mini tivoli/Jul på Liseberg grej! Dit åker vi nästan skrek jag i bilen så alla hoppade till. Barna blev såklart glada. Lite otippat att detta var mitt i stan. På Oslos största gata. 
Det var jättemysigt. Små bodar där man kunde smaka på saker och köpa. Jag köpte något som kommer bli julklapp! Mer kan jag inte säga pga att min mamma läser här. Lite bilder bjuder jag på iallafall. 
(Till råga på allt tappade Evelina tand nr 4 ikväll!)
Ha en fin söndag allihop!
 
 

Bästa hjälparen ♡

Häromdagen hade jag den bästa arbetskamraten man kan tänka sig. Evelina var med mig på jobbet. Hon hjälpte till att skära till pytt i panna, fick på sig ett förkläde och min mössa. Visst är hon söt? Hon fick skryt av butikschefen för att hon var duktig i köket och att det såg ut som det inte var första gången. Och om sant ska sägas så är det inte det heller. Hon hjälper mig nästan varje dag när jag lagar mat hemma. Kanske hon får mitt intresse för mat också? Jag hoppas.
 
 

Kändis?

Ja då har man varit med i tidningen för första gången. Vi vann årets matglädje butik och blev med på första sidan i coops egen interna tidning - Scoop. Ganska kul tycker jag. Värda vinnare tycker vi! 👏👍☺
På bilden är det från vänster: Siw ass butikschef, jag, Kim fiskansvarig, Christian butikschef och Sheila ferskvare sjef. 
Disken vi står vid är mitt ansvarsområde, delikatessedisken. Slänger med en bild där jag lagt upp disken en fredag. 
 
 

RSS 2.0