Botanisk Hage

 
I lördags gick jag och Emil oss en lång sväng. Vi gick helt in till stan (efter lite ändrade planer). Vi tog oss helt till Botanisk Hage som ligger på Tøyen här i Oslo.
Därifrån tog vi oss till vallokalen - Svenska ambassaden - där jag passade på att rösta,  för att slippa stp i ännu längre kö närmare valet. Och det var redan nu LÅNG kö. Det var alltså fler än jag som tänkte rösta i tid. Men nu är det gjort och det känns bra! 
Idag har vi haft besök av Ragnar och Rikke och lille Henrik. Väldigt mysigt att få sniffa bebis! Han är så himla söt. Skulle tagit bild men det blev aldrig av. Ska förnodligen träffa Rikke på fredag så då kanske det kan bli en bild på mig och den lille krabaten. ♡
Vaf har ni gjort i helgen? 
 
 
 

Sensommar vädee

 
Denna veckan verkar bjuda på ett riktigt sensommar väder! Det är härligt att få nyttja varenda dag nu som bjuder på sol. Jag har varit ute och promenerat strax över en mil idag - i sol - härligt!
Evelina ska ha med sig sin bästa vän hem från dagis idag. Suzanna. Så idag blir det fullt hus och stojiga barn räknar jag med. Men kanske de sover bättre av det, att de blir mer trötta liksom? Vi får se. Blir iallafall väldigt trevligt med lite vän-besök här. Suzanna är en fin och snäll tjej så det blir bara kul!
Tänkte laga spagetti och köttfärssås till middag och visst brukar det gå hem hos barn? Ja vi får hoppas! 
 
Bild tagen från parken i Lysekil i somras. Åå vilken fin och härlig sommar vi hade! ♡
 
 

Bättre sent än aldrig

 
Jag tror denna sommaren blev kårad som varmast på väldigt väldigt länge. Har jag fel? Ja, för min del kan jag inte komma ihåg sist det var så varmt! Vissa dagar var nästan lite jobbiga och man gick runt och var liksom svett från det att solen gick upp, till att den gick ner igen. Jag klagar absolut inte. Bara poängterar att det var en varm sommar. Med två barn som inte hade vett på att sitta still då det var som varmast var helt klibbiga när de skulle lägga sig, och vad är väl värre än att gå och lägga sig då lakanet liksom fastnar i huden och hindrar dig från att vända dig på natten... Nej, det var lika bra att spola av barnen varje kväll i duschen. 2 min, bara rent vatten! Väldigt fort och lätt och inte minst väldigt behagligt efteråt! Här under sitter en liten nakenfis och duschar på egen hand. Medan jag tar hand om en nyduschad Evelina. ♡ Härliga barn!
 
Idag ska jag ta hand om en påse med produkter som jag fick för längesen. Den innehåller allt från schampo, till bodylotion och smink! Den har stått och dammat länge nog nu! 
Solen är framme idag och gjorde mig även sällskap på min morgonpromenad. Väldigt härligt!
Vad gör ni idag? 
 
 
 

Nu börjar semestern!

 
Att vara på semester med 2 små barn i över 4 veckor på egen hand är då inget att leka med. Här leker Emil fint på egen hand och jag satt bara ett par meter ifrån honom i en solstol och såg på och skrattade.  
Det är egentligen nu som semestern börjar för mig. Hehe. Nu när bägge barnen är på dagis på dagarna har jag så mycket tid att jag ibland blir rastlös. Och det kommer jag inte ihåg när det hände sist.
Nu är iallafall helgen över och imorgon är det dagis igen. Evelina är nästan helt vra från förkyldningen och på Emil bröt det liksom aldrig ut riktigt. För min del så stoppade det med lite ont i halsen,  tack och lov. 
Vad har ni hittat på i helgen? 
 
 
 
 

Ett skepp kommer lastat...

 
...med hösten!
Det märks att hösten är på ingång. Förutom att det har blivit kallare ute så känns det i luften liksom. Eller är det bara jag som inbillar mig det? Jag vet inte. Men visst är det lite mysigt? Jag försöker se tjusningen i alla årstiden, men självklart finns det ingen som slår sommaren.
 
Här är iallafall en bild på mkna fina godingar från i somras när vi var i Rotviksbro en sväng för att svira runt i affären där! Vi började med en lunch för att mätta hungriga magar. ♡
 
 

På dagis

 
Åå vilken härlig sommar vi har haft! Dagarna och veckorna har bara rusat fram. Vädret har varit hur bra som helst hela tiden. Kanske det har varit ett par dagar med regn annars har det varit sol! Vi har hunnit med att göra massa roligt. Tänkte skriva ett eget inlägg om det lite senare men nu tänkte jag bara skryta lite om hur duktig Emil är på dagis. Han har gått i ca 1 vecka och både sover och ätet som han ska. Stolt mamma. ♡
Min lille bebis! ♡
Det är otroligt skönt att ha lite egentid här på dagen...
 
 

RSS 2.0