Julkortet som uteblev

 
Detta var det tänkta julkortet iår. Tyvärr så hade jag inte lust att lägga 200kr (!!!!) pluss porto på detta iår när ekonomin inte är på topp. Så det fick bli vanliga tråkiga kort iår. Lovar att komma tillbaka starkare nästa år. 
Ja imorgon händer det grejer här vill jag lova. Vad som händer kan jag inte avslöja. Taskigt va? Ja men den som är nyfiken får fråga och de närmaste får veta automatiskt! (Nej ingen bebis på gång. Haha)
På tisdag kommer min mor hit. Som Evelina längtar, ja Emil också men han säger det inte i ord än. Men vi alla längtar. Ska bli så kul att spela bingolotto dagen före, äta god mat och ha massa tända ljus ♡ Julfrid ♡
För du har väl inte glömt att köpa lotter mamma Karin?
 
 
 

Halvvägs

 
Ja hörrni! Igår var vi halvvägs till julafton. Är ni klara med alla julklappar eller? Här har jag bara ett par stycken kvar att köpa, sen är jag färdig. Känns ganska bra med tanke på att jag ska jobba 16-22 december kvällstid och får då inte gjort så mycket de dagarna. Men julmaten är inköpt ocg julpyntet är framme. Så nu återstår bara de sista få julklapparna och granen. Det sista mysiga med andra ord.
Här blir det middag ikväll med mammagruppen, så igår åkte det sista pyntet fram för extra mysfaktor! 3 rätters blir det och jag ska ordna huvdrätten bestående av ribbe, surkål, sås, potatis och rödkål. Mums.
Barnen ska sova hos farmor och farfar inatt, vilket blir spännande, hoppas det går bra. 
 
 

Lucia på dagis

 
Å det finns väl inget sötare än barn som går i luciatåg? Eller jag tycker iallafall inte det finns något sötare än mina barn i luciatåg. Idag kl 08.00 var vi på plats på dagis för att gå i tåg. Evelina tyckte det skulle bli jättekul. Hon har övat massa på sångerna här hemma och får väldigt mycket beröm för att hon är duktig på att lära sig sånger och sjunga de! Stolt mamma - igen. ♡
Det är svårt att få bra bilder när barnen rör sig och det är mörkt. Men kanske jag fick några bra?!
 
 

RSS 2.0