Semester!

Att ha semester är helt fantastiskt. :) Att ha semester när man är gravid är om möjligt ännu bättre... <3
Annicka njuter, bebis njuter! :)
Har haft en par fantastiskt mysiga dagar med min mamma. Fick klippt mig igår och idag är jag tillbaka hos papsen. Har lämnat in bilen som ska få en ny ruta, hämtas imorgon igen. :) Schemat är nästan redan fullt alla veckorna. :P Helt otroligt, var det inte semester det skulle vara?
Ut till stolen igen...

Jag & Magen

Idag ska jag, magen, Lene, Geta och Stefani till Sverige en tur! :) Ska till Nordby center och shoppa lite. Såg att de har både babyproffsen och lite annat skoj så det ska nog gå bra ;)

Ha en fin dag alla! :)

Ensam

Ikväll är jag ensam. Älsklingen fick en körning till Lillehammer, han är väl hemma lagom till när jag ska gå och lägga mig, men ändå. Är så van att ha sällskap hela kvällarna, att han är hemma när jag kommer hem från jobbet. Kommer typ längta bort semestern till han... Nejdå! Inte så illa. :) Kommer bli så otroligt skönt med semester, det är bara en vecka och fyra dagar kvar. Heeelt underbart! :)
Innan jag åker på semester måste jag köpa en bröllopspresent till Melissa som gifter sig den 24 juli. Blir annorlunda att gå på en nära väns bröllop, det har jag inte gjort innan. Blir mys! Men vad ska jag köpa?

Igår satt jag och gubben å pratade om sommaren. Han ska ta ledigt en fredag/lördag. Då ska vi åka till Göteborg, Ullared och sen Liseberg på kvällen, HOPPAS detta går att få till! Blir en bra avslutning på en förhoppningsvis bra semester. :) Hoppas på att få presentera honom för Ellen och Anniz också! Känns viktigt.
Tänk, när jag kommer tillbaka från semestern så ska jag bara jobba 1½ månad till, sen går jag på mamma-ledighet! Shit, om man tänker så, så går ju tiden fort....

Idag har jag varit hos läkaren och fått höra min dotters hjärtslag <3 Helt fantastiskt! Enligt läkaren var allt perfekt, och då får jag väl lita på det?! :)

Älsklingen har "bara" 16 mil kvar nu. Vilket motsvarar ca 2½ timmars på dessa vägar här i Norge... -.-

Om jag kanske skulle göra färdigt mackor till imorgon. Kan inte missa "Anna Anka söker assistent" liksom :P Kan inte hjälpa mitt beroende av den serien. Sååå patetisk! Haha...

Aw! Min lilla Sally ligger och sover i sitt stativ, och ramlade ner mitt i en dröm eller nåt, en yrvaken katt stirrade precis anklagande på mig, precis som om jag skulle ha puttat ner henne. :P

Nattis folkens

En kväll utan tv

Igår var jag hemma hos Tora. Jättefin lägenhet hade hon! Vi åt en liten lunch, satt och pillade lite med min blogg och sen bestämde vi oss för att åka in till en STOR leksaksaffär inne i stan. Köpte jättefina saker gjorde vi! Sjukt ont i fötterna som jag ständigt har så satte vi oss på ett uteställe och tog nåt att dricka. Fick hälsa på Anna, Toras bästa vän, trevligt trevligt! Alltid skönt att möta tjejen som förstår vad jag går igenom... :)

När jag senare kom hem så ville jag slå på tv:n för att följa med i VM-matchen. Men helvetes-tv:n fungerade inte! :( Har ingen lust att testa den nu heller, dels för att den står hela 2½ meter från mig, sen så har jag ingen lust att gå runt och vara irriterad hela dagen. :P De dumma gubbarna som jobbat på utsidan har säkert kört över någon kabel eller nåt...

Just de! Fick låna, kanske världens bästa, bok av Tora igår! "Handbok för Gravida" heter den. Så otroligt bra, ALLT som jag läst om hittills är sant, alltså det som jag själv varit med om. Det som jag inte varit med om hoppas jag inte heller att jag råkar ut för... :S Boken är ialla fall skrämmande och rolig på samma gång! Den berättar precis som man själv tänker, svårt att förklara - LÄS DEN!! :)

Ska iväg till jobb nu. Hade tänkt vara duktig å tvätta lite kläder sen idag!

*Work*

Idag blir det en Annicka & Tora-dag!

Vaken, eller ja, nästan ialla fall... Sitter fortfarande och gäspar i morgonrocken i hörnet av soffan. Men det är helt underbart, speciellt när man ser ut genom fönstret på alla som går runt och jobbar och kör massa stora maskiner.
Idag ska jag ialla fall hem till Tora för första gången, blir massa mys. Skönt att t-banan går hela vägen så man slipper jobbigt byte, lat som man har blivit! :P

Fan vad min sambo skrämde mig inatt. Han satte i halsen på nåt konstigt sätt, slem eller saliv, vettefan. Så det lät som han skulle spy och sen kvävas, hur äckligt som helst. Speciellt att vakna till detta! Blev ju jätteorolig! Det gick bra till slut ialla fall.
Btw! Inatt drömde jag att jag fick fyrlingar :O Jääävla tur att det bara var en dröm. Hehe. 2 tjejer och 2 killar. Kalabalik säger jag bara! Tänk om man kunde få en sån födsel, gjorde inte ont alls... (A)

Frukost avklarad, kanske ta få duschen avklarad också. Men jag sitter så gott här! :P
Kanske går lättare om jag stänger av datorn först.

Jopp.

Oslo-Bergen, Bergen-Oslo

Det var min tisdag och onsdag. Bestod av att sitta, ligga, sova och äta i älsklingens bil på väg till Bergen. Har gjort roligare saker måste jag säga! Men jag ville inte låta han köra ensam så långt... Tråkigt att det regnade, men vafan, man kan inte få allt.
Nu sitter jag hemma, nyduschad, ätit frukost och klar för att åka till Sverige, väntar bara på min kära sambo som ska bli klar på jobbet. Verkar som det blir en solig dag! :D Wii.

Åker först till mamma, visar mig och magen :P sen åker vi till pappa!
Sally får vara hemma, bara ett dygn. Hon mår ändå så dåligt av att åka bil. Antar att hon ska med mig när jag åker ner nästa gång, på semester!!! :D Längtar liiite.
Hoppas att Ellen kan komma nåt upp till pappa så vi kan ha det lite mysigt i Lysekil och Smögen. :)

Så underbart kul för kära Tora som har förlovat sig! Grattis gumman <3

Nej, kanske ska bli klar med packningen tills gubben kommer hem ;D

RSS 2.0