Till barnprogrammet

 
Idag har mina små sötnosar valt tomatsoppa till middag. Och knäckebröd till det. Jag hade mat kvar från igår och deras pappa är inte hemma så det var väldigt lätt att laga mat idag! 😊 De åt sådär extra mycket att de fick lite gott till efterrätt, till barnprogrammet här. 
Idag har jag jobbat min näst sista dag på jobbet före 4 veckors semester. Känns konstigt. Är så van vid att vara där nu så att vara borta 4 veckor känns skumt... Nästan lite trist. På lördag jobbar jag sista dagen och söndag åker vi till Lysekil. Har massa tvättar att ta hand om, packning och lite planering. Så tiden kommer förmodligen gå ändå så att säga. 
 
Ps: ♡ Tack för det fina kortet världens bästa mutti! ♡
 
 
 

Grå söndag

 
Igår när jag jobbade var det strålande sol hela dagen. Idag (när jag varit ledig väl att märka) har det såklart varit grått och regn. Tråkigt när man äntligen har möjlighet att göra något men hindras pga vädret. Hade inte någon vidare lust att trä på mig och barnen regnkläder och plaska runt ute. Det var någon timmes uppehåll och då passade vi på att ta en kaffe vid hamnen. Barnen fick med sig sina cyklar ner och hade kul ändå. Till och med jag tog en cykeltur med Evelinas gamla trehjuling. Haha! Det blev både filmat, fotat och skrattat åt. Av både folk som känner mig och inte känner mig. Jaja. Vad gör man inte för att roa barnen lite grann (och andra åskådare tydligen)? Vi hade skoj! Ska lägga upp bilder senare på det. 
Blir istället en bild på den godaste, iallafall en av de, frukterna jag vet. ♡Kiwi♡ Perfekt efter en söndags promenad.
Mari har varit här och klippt sig idag också, fick ett samtal om att hon hade kommit medans jag var ute och gick, Emil blev så rädd att han kröp under bordet när hon kom in. Stackars bägge 2! Hehe.
 
 

Nedräkning

 
Då var kvällens pass avklarat! Klockan är nu snart midnatt och jag ligger klarvaken i sängen och kan inte sova. Typiskt när jag ska upp och jobba imorgon också. Jaja. Det är inte många dagar att jobba innan det är semester. Jag har nu jobbat 6 månader på "nya jobbet" som inte är så nytt längre. 6 månader??! Vart tog den tiden vägen liksom? 
4 dagar kvar att jobba sen väntar iallafall 3 härliga veckor i Lysekil. Och jag har hört rykten om att det är just precis lagom till min semester som värmen faktisk kommer. Kan det stämma tro? Jag hoppas iallafall!
 
Bild tagen innan jag åkte och jobbade idag. Känner mig lite somrig faktisk. Hoppas på dagar i sommar med sånna kläder som på bilden! 
 
 

Mina delikatesser

 
Här är mina 5 delikatesser som jag gjorde på NM!
Lite sent kanske men bättre sent än aldrig? 
 
 

Andra plassering!

 
Ja jag tycker nog att jag har all rätt att skryta lite om mig själv nu. Igår hölls uttagningen av NM i sjømat i Oslo på Fiskehallen. De där få fjärilarna i magen jag pratade om för ett par veckor sedan fortplantade sig visst över natten och fördubblade sig flera gånger om. Nerverna låg på utsidan när jag vaknade igår. Trodde det skulle gå till skogen helt när vi började men något rätt måste jag ha gjort för jag kom på andra plats! Så jag gick alltså vidare till finalen som kommer hållas på Rådhusplassen i Oslo i september! Glädjen är stor!
 
 

Fjärilar i magen

 
Det går just nu massa tid och energi till att tänka på tävlingen som är om 2 veckor imorgon! Allt är liksom inte helt 100% och jag känner mig nervös att inte hinna planera tillräckligt. Men mitt mål är att "klara mig" gjenom alla moment utan att göra bort mig totalt. Hoppas det går iallafall.. 
Ja imorgon ska jag och en från jobbet åka på en mat kurs för att lära oss lite om smaker och sånt. Blir kul! Kanske de sista pusselbitarna finns där? Tankarna snurrar i huvudet on kvällarna och det flyttar in en ny fjäril i magen för varje dag som går, ju närmare vi kommer den 18:e. 
 
Slänger bara med en bild på mig i brist på andra! Hehe. Köpte linnet på bilden. Den är helt knall orange i verkligheten och är ett träningslinne. Riktigt skönt tyg och satt ändå ganska fint på. Ovant att köpa storlekar i 32/34 (XS) på Kapahl dock. 😊
 
 

RSS 2.0