Samsung galaxy tab 3

 
 
Då var julen över för denna gången. Inga flera paket att öppna, nyfikenheten är stillad och det normala är nu tillbaka. Ja för min del känns det helt okej ändå. Jag är jättenöjd med mina julklappar och sällskapet har varit utmärkt! Jag kunde dock önska att sällskapet fanns tillgänligt lite oftare, jag pratar förstås om min mamma som var här under julen. Pappa besökte jag nu under helgen. 
Jag sitter just nu och skriver med min nya lilla vän - surfplattan Samsung galaxy tab 3 10,1" - tack mamma! ♥ En för tidig födelsedagspresent. Det är ju inte så länge kvar till jag fyller 27 år (herregud, är det verkligen sant...?) Jag köpte surfplattan idag faktiskt. Hade sett den för 1990kr på Expert men det priset var bara till igår. Så jag ringde en annan butik, de hade den till 1990kr. För att slippa åka så långt gick vi in på Elköp (Elgiganten), bara för att chansa på att även de hade samma pris. Det hade de inte, där kostade den 2495kr, så jag sa till han i "hjälpdisken" att deras konkurrent säljer samma produkt för 500kr mindre. Då rynkade han pannan, gick in på konkurrentens sida för att liksom kontrollera att det jag sa stämde - vilket det gjorde. Så jag fick den för samma pris där också! Alltså 1990kr, ibland är det bra att vara stor i käften... Hehe. 
 
 
Mina vackra små stollar ♥
 

Julbak en onsdag i december

 
Om man ser ut genom fönstret så ser det ut som att det är 5 månader kvar till julafton, faktiskt så är det bara 5 (!!!) dagar kvar. Är ni färdiga med alla inköp nu? Det börjar bli på tiden tycker jag. Här har jag ca 5 julklappar kvar att packa in. Resten är färdigt. Göran har ett par kvar att köpa också, men känns ändå som att resten är under kontroll! Granen är uppe och pyntad. Jag kunde lagt alla paket under granen, men jag har lust att vänta lite till. Annars kanske vi tröttnar på högen av inpackade hemligheter. 
Jag längtar till min mami kommer, på måndag. Det var jag att minst en till gör. Evelina frågar varje kväll: Kommer mormor snart? 
Ja, snart kommer hon. På måndag. ♡
Lilla gullet! Tänk så mycket längtan som får plats i den lilla kroppen. 
 
Igår var Emil hos en kompis. Julia heter hon. Hon är med i mammagruppen. Vi var där och hjälpte Stine att julbaka. Där fick jag lite julkänsla faktiskt! Riktigt trevligt. Har dock glömt vad det var det hette som vi bakade... Hm. Chokladfyllda ristoppar kan jag kalla dem! 
Vi hann med att slänga i oss lite salma också (väldigt fin rå lax), med soya och wasabipasta - yammi! Skön onsdag helt enkelt. Jag fick äntligen tummen ur och skickade iväg alla julkorten också. Att det ska vara så svårt att få iväg dem till rätt datum - varje år! Jaja.. 
 
 

Utveckling

 
Det här med utveckling har jag varit inne på tidigare, jag vet det. Men det är verkligen otroligt hur fort de lär sig. Igår fick Emil prova att äta på egen hand. Kanske han skulle vilja ha mer mat då tänkte jag. Först fattade han inte riktigt hur kan skulle få brödbiten ur sin knutna hand. Men när han väl fattade så gick det jättebra att äta själv. Jag blir så imponerad hela tiden av små saker som han gör - mammas stora kille ♡
Det är heller intr länge kvar innan han förstår hur man kryper. Snurrar runt i cirklar på golvet hela tiden gör han.  Lite frustration över att inte riktigt veta hur man ska göra. Men det kommer fortare än man tror. Jag hade gärna pausat tiden lite nu.
Förresten, 8 dagar kvar till julafton. Är ni färdiga med julklapparna? 
 
 

Fredagen den 13

 
Ja eller ett trevligare inledande är väl istället; Lucia.
Dagen började tidigt på dagis där vi befann oss redan kl 08. Evelina skulle gå sitt andra tåg på dagis. Min stora tjej ♡ Nu är hon med farmor och farfar i Gol i helgen. 
 
 

Kan sitta själv

 
Usch så fort tiden går. Jag vet att jag skrivit det innan men nu märks all utveckling mycket tydligare än innan. Det är större språng liksom. Ja idag skulle jag egentligen tillbaka till jobbet igen. Eller det är väl imorgon. Men tänk er. Min ledighet är egentligen över. Scary! 
 
Emil har kunnat sitta själv ett tag men idag visadr han tydligt att balansen fanns där, mycket bra. Så stolt man blir.
 
Evelina har varit hemma idag för hon är hostig och hade ganska hög feber igår. Noll matlust och kraxar. Ja ikväll har hon busat på bra, varit rastlös under dagen och velat gå ut hela tiden. Så imorgon får hon gå igen. En dag hemna räckte, pluss helgen då. Min lilla tjej. Vi läser bok varje kväll, det är liksom våran stund - min och hennes. ♥
 
 
 

Montering och dekorering

 
Så länge klarade vioss ifrån snön. Inatt har det kommit 10 cm och det är fortfarande snöstorm ute. Det blir nog innepysslande för mig idag. Alltså första gången på 10 veckor som jag inte går ut. Men det känns ändå okej när jag varit ute så mycket som jag har!
Igår kväll hade vi Ragnar och Rikke på middag så det blev sent på mig och Göran. Dessutom har detta troligtvis varit värsta natten sen Emil kom till världen. Kanske sovit 1 timme. Usch... Känns som att jag var ute på en barrunda igår, något som alltså inte var fallet. 
Hoppas det är tänder eller annat utvecklingssprång...
 
Vad gör ni idag? Här är jag inne på andra tvättmaskinen för dagen.
 
Just de. I onsdags monterade vi pepparkakshuset och i torsdags dekorerade vi det! Vad tycks? Hehe. 
 
 
 

100% kärlek

 
Vill bara dela en bild på mina små sötisar. Tänk att jag inte hade en aning om vad kärlek var (till 100%), före dessa kom till världen. ♥
 
 

Parkerat

 
I helgen var vi i Lysekil. Väldigt mysigt som vanligt. Fick dock ett väldigt tråkigt besked men som i slutändan inte var så illa ändå... 
Idag har mammagruppen träffats igen. Vi var hemma hos Line. Kul att inte bara vandra runt. Men det blev promenad till och från henne - 1 mil. Känns okej. 
Efter en god laxmiddag och med båda barnen i säng har jag parkerat i soffan. Vad gör ni ikväll?
 
 

RSS 2.0