Söndag igen...

Tänkte att det kanske var på god tid att lugna alla läsare om att allt är bra med mig och jag inte sett röken av någon bebis än. Tyvärr... Men eftersom jag inte kan göra nåt åt det så är det ingen idé att deppa eller klaga över det, utan istället lunka vidare.

Idag har vi faktiskt varit en tur på Hadeland Glassverk, vi åkte i två bilar, visste ju inte om vi bara skulle behöva kasta oss in i bilen och dra till sjukhuset. Vi får vara beredda på allt nu för tiden. :) Men sån tur hade vi såklart inte. Detta låg ca 6-7 mil från Oslo. Verkligen fint. De hade börjat med jul-grejer, vilket jag ÄLSKAR! Så där gick vi och såg lite bla.
Och såklart kom jag inte hem tomhänt:
  • 1 st. - STOR - fruktskål
  • 6 st. dessertskålar
  • 1 st. dessertfat
  • 2 st. stor dessertskål
  • 2 st. vaser
Ganska mycket saker att köpa när det är märkessaker och äkta kristall. Allt är lagat där på den "gården" som vi var på vilket gjorde det extra speciellt och unikt. :) Om det idag inte hade varit REA på dessa varor så hade jag fått betala 400.- bara för EN desserskål. Nu betalade jag 379.50.- för allt - då är det kul att handla! :D
Fick dessutom med mig massa kartonger som jag kan packa in årets julklappar i. Det är fint!
På vägen hem stannade vi en tur och åt lite mat. Och nu är vi hemma. Sitter och slappar i soffan. Skönt.

Bf idag!

280 dagar har gått. Jag har beräknad födsel idag med andra ord. Känns ganska overkligt om jag ska vara ärlig. Den dagen som man har gått runt och väntat på hur länge som helst (eller ja, ialla fall i 280 dagar) har nu kommit. Övertid kommer det garanterat bli. Men det känns ändå skönt att veta att det inte kommer bli mer än 14 dagar till. Skulle dock vara helt förj*vligt om det skulle bli så. Inget jag kan styra över tyvärr. Utan hon i min mage har makten... Galet!

Kan inte säga att det händer så mycket här på dagarna nu. Man går mest runt och väntar, vilar och samlar energi. Vet inte hur mycket energi som kommer gå åt  den dagen men vad jag har förstått så är det en del ;) Lika bra att vara utvilad så mycket som möjligt då.
Tur att jag har min kissekatt som gör mig sällskap på dagarna <3 Hoppas också att hon tar detta med en ny familjemedlem bra. Annars vet jag inte vad som händer... Vill inte riktigt tänka på det heller... Det löser sig!

Nu ska jag plocka ut diskmaskinen :)

9 månader tillbaka i tiden...

Nu har jag varit hos läkaren. Ska tillbaka imorgon igen. Huff vilket spring det har blivit där nu det sista. Men så är det. Bättre det än att värdena stiger ännu mer än nödvändigt. Får se hur det går! Förhoppningsvis bra.

Har sett igenom lite bilder på älsklingens mobil. Han har bilder helt från starten. Tänkte jag skulle lägga upp allt här nu medans han åker och möter sin pappa. Tyvärr hann vi inte lägga upp bilder som var från v 7-12 men det får gå. Då hade jag ju ingen vidare mage ändå. ;) Men de kanske kommer upp senare...



Här är dagens bild v 40(39+5)... Känner mig verkligen både grotesk, osmidig och ALLT däremellan...

Tänkte att jag skulle börja laga dagens middag: Lax och potatis med remouladesås. Ska börja nu och se hur mycket jag orkar. Allt måste göras med planering och i omgångar nu för tiden. Hoppas orken kommer tillbaka snart! :)

Helg varje dag

Då var det söndag igen. Märkligt att helgen alltid ska gå så himla fort. Okej att varje dag kan räknas som helg för mig. Men det är lite speciellt när Göran också är ledig, vilket förövrigt bara är på söndagar.
Efter en god frukost har vi får gjort lite småsaker som jag tyckte var nödvändigt.
Vi var över till Sverige igår en sväng. Köpte massa mat och andra nödvändigheter.
Började även julklappsinköpen igår vilket är skönt då vi i våran familj är helt galna när det kommer till den biten! ;) Fick nog köpt 20 st igår, minst. Kanske 25. Plus att jag hade köpt ca 20 sen innan, så nu är jag en bit på väg ialla fall... Alla tycker nog att detta låter helt galet. Men värdet på sakerna är det mer tanke över, än pengar.
Vilket väl är det viktigaste?


Vilken härlig bil Göran lånade igår till idag. Den nya Touranen är verkligen super! Ska ta bild av den och lägga in den här sen, för vi ska lämna tillbaka den senare idag.
Även med en mjuk och ny bil så är svängiga vägar jobbiga att åka på just nu, magen åker både fram och tillbaka. Så både jag och prinsessan i magen tyckte det var skönt att komma hem och sätta oss i soffan lite (efter 1½ timmes uppackning av alla inköpta varor såklart...). Det blev ingen sen kväll igår, vilket inte gjorde mig så mycket.

Nu ska vi snart iväg och ta en kaffe med Görans föräldrar och en kompis till honom. Detta går helt fint eftersom vi köper med oss kaffe och åker ner till hamnen och bara sitter i bilen typ. :) Skönt att bara komma ut en tur...
Här visar nu termometern +5C. Ungefär som i Sverige tror jag.
Nu ska jag in och ordna mig lite medans älsklingen åker och tvättar och tankar bilen!

Över gränsen

Idag ska vi ta en tur till Sverige, bara över gränsen. Tillsammans med Görans föräldrar ska vi köra en helt splitter ny Wolksvagen Touran. Riktigt fin. Vi ska hämta den kl 13, så det blir ganska sent som vi drar, men det får gå. Jag har ju inte direkt nån tid att passa? :P Fast måste säga att det är lite riskabelt att åka såpass långt nu. Men lite spänning gillar jag (tror dock inte jag hade gillat läget om det händer nåt på vägen...).
Nu har min kära kommit hem efter 7 leveranser på en lördag, att han orkar! Nåväl.
Igår var vi hemma hos svärföräldrarna och åt lite mat- gott.

Men nu hinner inte jag sitta här och slöa mer. In och ordna mig lite innan avfärd. :)

Hej mitt vinterland!

Jahopp. Då har första snön kommit och lagt sig. Vi pratar om att det ligger ett lager pudersnö på backen, kanske 2 cm. Jag tycker det är ganska mysigt. Och vi alla vet ju att första snön som kommer alltid försvinner igen innan vintern kommer på allvar. Jag tror inte att folk behöver börja riva av sig håret för detta! Vänta med det istället ;)

Kommer ni ihåg det fina trädet som jag tog ett kort på?
Det som var orange/rött/gult! Det fina som står utanför vårat fönster. Det är inte lika fint längre. De fina bladen har ersatts av max 10 blad på toppen av trädet och de är bruna! Blä. Snart ser jag nog inte ens grenarna pga. snön som täcker dem. Men som sagt, det är ett tag kvar. :)

Igår var jag hos läkaren igen. Samma tryck och samma värden. Så ingen stigning = ingen inläggning. Det är en enorm lättnad. Så länge jag slipper det är jag glad.
Ska tillbaka på måndag igen. Räknar med att det blir 3 läkarbesök till ca. sen räcker det tycker jag! :P

Nu ska jag se på en film. Fick låna massa bra filmer av världens bästa tjej - Lene <3
White Chicks
får det bli idag.

Nån som sett den?

Onsdag kväll

Halva veckan har redan gått. Det är ju galet vad fort tiden går.
Kanske mycket pga vad som hänt denna veckan...
Låg inne i 5 timmar på sjukhuset i måndags. Hade alldeles för högt blodtryck när jag varit hos läkaren, så han skickade mig direkt dit. Tur att älsklingen var med och kunde köra mig.
Efter ganska många undersökningar där så fick jag till slut åka hem. Trodde faktiskt jag skulle bli kvar där ett tag. Men jag fick stränga order om att ta det lugnt. Och det tycker ialla fall jag att jag gjort. Förutom igår kväll när vi åkte iväg och åt på restaurang med Görans föräldrar. Det var gott. Men aj så ont jag hade. Trodde seriöst att lillan skulle trycka sig ut genom magen istället för att ta den "naturliga vägen". Det visade sig att lite vila räckte. När vi la oss i sängen lugnade det sig lite och jag fick till slut sova lite, även om det aldrig blir hela nätter längre.

Imorgon ska jag till läkaren igen. Och det enda jag kan hoppas på är inga stigande värden!

Nu ska jag fortsätta kolla på Lurt av Karlsen. Som dolda kameran i Sverige - askul!

Underbara lördag

Underbara dag! :) Älskar lördagar. Älsklingen kommer snart hem och då har han en dag ledigt - wohoo!
Ikväll ska vi på bio.

De vännerna som verkligen känner mig vet att jag älskar sånna här filmer. Helt och hållet overkliga. Men kan ändå inte låta bli att se. Speciellt inte när det är massa uppföljare som vanligtvis bara blir sämre och sämre.

Ska dessutom bli kul att se på en premiär i en alldeles nybygd bio också! Det nya centret som jag pratade om som öppnade, de har även öppnat en nya bio - där ska vi se den ikväll! :) Blir massa mys...

Innan det ska vi ut en sväng och köpa lite grönsaker till sallad och sånt imorgon. Handlade det mesta igår, men sallad kan vara gött och vänta med tills dagen innan. Inte för att jag tror att de fått in nytt, men bara tanken känns bättre ;)
Sen var det middag. Tror jag måste dyka ner i frysboxen och se vad som finns där nu, så det kan ligga på tining.
Hoppas alla får en fin lördag!

Det är tid för fredags myyyyyys!

Då var det helg igen. Efter ett läkarbesök som tog mer tid än jag trodde igår och ett stadsbesök med fika så var jag helt slut (japp, så blir det när man är gravid!). Idag sov jag till 10. Gick upp och gjorde mig frukost. Myste ner mig i soffan till älsklingen kom hem. Åkte sedan ut och köpte lite ingredienser till söndagens matlagning, blev lite mer än så såklart. Hehe. Vi har ialla fall bjudit hem Görans föräldrar på 3 rätters middag på söndag när han fyller 31, och inte är det han som lagar maten inte ^^ Blir säkert trevligt!
Nu har jag precis sett färdigt på Sex and the City 2. Den var helt okej. :)
Resten av kvällen kommer blir till att ta det lugnt, precis som läkaren beodrade mig... -.-

Imorgon blir det bio - Fritt vilt III - sista filmen. Blir nog till att jag får hålla min kära i handen... ;)
Soo long!

Läkarbesök och staden

Idag ska jag till läkaren. Åker om en timme ca. Uj uj uj... Känner inte att jag har energi till något egentligen, har varit uppe 8 gånger inatt på toaletten. Väldigt skoj. Tur att jag till slut somnar om ialla fall, men det blir inte direkt någon sammanhängande sömn. :/ Men det är väl bara att vänja mig antar jag!? Hade bara varit så skönt att känna sig utvilad till den stora dagen som väntar! Nåväl. Jag lever ialla fall! Kunde varit värre...
Efter läkaren ska jag bege mig till stora staden och möta Emma och ta en liten fika. Ska blir mysigt de!

Någon som ser på Wipe out? :P Jag ligger och asgarvar till varje program. Att det kan vara så roligt att se folk göra bort sig eller slå sig och få ont. Tur att det inte är jag som hoppar runt där för då hade ALLA fått sig ett gott skratt.
Vet inte om detta visas i Sverige men på onsdagar 20.30-21.30 går det ialla fall på N här i Norge - rekomenderas att se.

Nu är det fanimej snart helg igen... Shit pommes vad tiden går! Vet inte om jag ska tycka det är bra eller inte?! ;)

Gardiner på plats

Då var man hemma efter en tur på Metrosentret med Görans mamma, himla trevligt. :) Fick tag på 3 stycken jättefina längder till vardagsrummet. Svarta, men svarta blomstermönster i och genomskinliga typ. Lite svårt att förklara. Men jag blev himla nöjd. Så jag och älsklingen stod här - jag på stol och han på golvet :P - och nu hänger det så fint här! :) Passar bra till de jag har i det andra fönstret dessutom. Sen så fick vi 3 lampor av Görans mamma som ska hänga i fönstret där också. Kommer passa perfa!
Köpte också 2 st vita längder att ha i köket... Blev ganska ljust där ute nu, men då slipper jag ialla fall att sätta upp julgardiner överallt, räcker att hänga upp lite röda tygtomtar i gardinerna och vips! så är det juligt :D Inte långt kvar till jul heller förresten... GALET!

Jag och min kära har tillbringat lite tid i soffan, spelat kort och käkat godis. HAHA! Man är så nyttig... Nu ska jag inte ha mer för snart ska jag sätta på värmen på plattorna i köket... (A)

(Bilder kommer sen...)

Shopping!

Idag ska jag och svärmor ut och handla gardiner till vårat kök och vardagsrum. Hoppas verkligen vi hittar något fint för jag har lust att förnya just den delen. Borde inte vara så svårt... :P Ska åka om en halvtimme ca, så jag ska strax gå in å fixa nyllet så man kan visa sig för omvärlden...
Igår efter att ha varit på centret som invigdes (helt galet mycket folk!!!!), så åkte jag och min kära ner till mitt jobb för att handla lite. Mötte alla kära ansikten så det blev några pratstunder med folket där innan vi åkte hem igen.
Jag fick ialla fall handlat på en helt ny H&M igår. Köpte hårtoffsar och spännen. Fick även inhandlat två långa tröjor, som både kan användas nu och om minus några kilon. :P Köpte också två amningstoppar, det var behövligt om nåt! Inte världens finaste, men de får duga. :)

Åå, fick se på vackra bilder av världens vackraste Tora idag! Underbara gravid-foton. Om jag kommit ihåg hur man länkar till andra personer så hade jag gjort det för alla borde få se dessa bilder! <3

Nej, in och ordna lite! :)


Invigning

Idag är det invigning av det nya centret på Lambertseter som ligger bara 10 min från mitt jobb. Tänkte ta mig en tur dit nu och se vad de har klarat att åstadkomma! :) Det kommer även en ny matbutik - Meny - men vi får hoppas att vi har tillräckligt många trogna kunder, det tror jag att vi har också... 54 butiker är det ialla fall som ska öppna, så det ska bli spännande att se!
In och sminka mig lite bara, sen bär det av...

Fantastiskt!

Har installerat mitt nya tele2 bredband (mobilt). Och jag har för första gången på länge kunnat vara inne mer än 30 minuter i sträck. Har nu varit inne ca 3 timmar och det har inte kopplats ifrån en enda gång(!), är en supernöjd kund efter inte ens en halv dag. :) Dessutom är det mycket fortare än telenor skiten...
Har nu tele2 på mobil och bredband - rekomenderas.

Nej, nu ska jag laga lite mat, efter 2½ timmes kortspel med älsklingen.

Måste ses och höras!


För 3:e gången idag

... Så sätter jag på en tvättmaskin! Känns otroligt bra att tvättkorgen äntligen är tom! Har tom. lagt en tröja i blöt i handfatet som ska handtvättas. Himla kreativ man är när man är hemma. :)
Så älsklingens arbetskläder är tvättat också. Känner mig som en bra hemmafru. Kanske ska börja göra som Anniz också, baka! :P Bli en riktig bull-mamma. GULLIGT! <3

Kan någon säga mig hur det kan vara trendigt att plantera blommor?

Update

Hemkommen från Nav. Fick skrapa lite is från rutorna innan jag kunde köra iväg. Var dock där 08.01. Skönt att inte komma för sent för det är bara massa jobbig kö då. -0,3 var det ialla fall när jag gick ut idag, fick bli Canada Goose jackan ska jag lova, klarade såklart inte att knäppa den fram, men den värmde gott ändå ska jag lova. Nu skiner solen och jag tror på en underbar dag... Synd att man inte orkar/klarar att gå ut och gå, ialla fall inte ensam. Låter helidiotiskt säkert, men det är sant. Igår kände jag mig som en levande gungstol när vi gick...

Nåväl...
Nav godkände ialla fall mina papper som jag kom med. Så SKÖNT att vara klar med den skiten. Allt för sent egentligen. Men nu är jag klar. Bättre sent än inte alls.

Nu ska jag fortsätta slaffsa i mig mina apelsinbåtar, kiwi, kaffe och ett glas apelsinjuice.

Sista mötet?

Då var denna helgen borta med vinden också. Ruskigt vad tiden går fort...
Helgen har ialla fall varit toppen! :)
Jag var med älsklingen en tur på jobb på lördagen. Blev en lååång dag då jag inte kunde sova efter kl 03.30 på morgonen, hej å hå vad skoj! Men det gick... Allt går! :) (Den inställningen hoppas jag också äger rum på då förlossningen är aktuell...) Vi åkte ialla fall hem och sov en stund efter jobb.
Är mycket glad att vi efter tuppluren fick tvättat kylskåpet! Teamwork på hööög nivå kan jag säga <3 :D Nu är det bara golvet inne på toaletten kvar.

Igår slappade vi till eftermiddagen.
Jag fick en strålande idé. Den ideén innebar att vi skulle gå ut och gå en tur, det var ju strålande sol igår. Härligt höstväder... Ut gick vi och tillbaka efter 20 min. Så långt orkade jag att gå. Ändå så gick vi långsamt. Där ser man vad man orkar nu.
Undra om jag kommer få tillbaka samma glöd igen? Hoppas...

Nu måste jag in och borsta mina gaddar. Ett (förhoppningsvis) sista möte med NAV väntar... -.-

Fullt upp

Idag har det varit ganska mycket att göra. Det är skönt, för då går dagarna fort. :)
Dagen startade med att jag vaknade av att mamma ringde kl 10, jag hade telefonen på ljudlös så precis när jag vaknade till och skulle svara så klick la hon på. Nåväl, hon ringde inte upp igen så jag antar att det kanske inte var så viktigt ändå. Antagligen att hon ville att vi skulle prata över skype ikväll. Men hon är inte online nu. Hon har verkligen fallit för det här med internet och speciellt skype, hon vill gärna att vi ska se varandra också. Så det blir nästa steg att förklara! :) <3

Efter en god frukost så blev det lite städning. Dammsugning ialla fall. Igår blev nya gardiner strukna och uppsatta. Känns fantastiskt när det är rent, nytt och fräscht här hemma! :) På onsdag ska jag och Görans mamma åka ut och köpa gardiner till vårat kök och vardagsrum. Blir mys att shoppa med svärmor hehe.
När älsklingen sedan kom hem åkte vi till bla. Scania för han skulle hämta lampor. Efter det åkte vi till mitt jobb så jag kunde få den sista stämpeln jag behövdeför att slutligen kunna lämna in alla papper till NAV, vilket jag ska göra på måndag kl 08.00. Lika bra att vara där när de öppnar. Trots att jag var där kl 07.50 sist så var jag ändå nr. 3 in. Skumt de där. Men skönt att äntligen få allt fixat!

Efter tur dit och lite prat med arbetskamraterna som såklart undrar hur det går för mig så åkte vi vidare och tog deras lotto för helgen. Efter det så tänkte jag att vi skulle åka och köpa lite frukt & grönsaker inför kvällens middag - tacos!
Yes, Tora, trots taco hos dig förra helgen så blir det de ikväll också. :) Det är ju så gott. Kan nästan inte äta för mycket av det. Man kan ju också variera med tillbehöret såklart.
Vi drog till ett ställe som heter "Sultan" som ligger på Grünerløkka. Det var så mycket fräsch och fin frukt/grönsaker. Så vi handlade för 262.- dit kommer vi dra igen ska jag lova!

fruktskål
Så denna pryder nu bordet här hemma... :) Tom. Göran tog precis en frukt, då är det najs! ;)

Nej, nu ska jag starta om datorn och se om jag får ordning på skype. För det är något fel med kopplingen där, mamma försökte precis ringa mig... :')


En riktig höstdag

Idag är det strålande sol och en riktig höstdag ute. Perfekt dag för att gå ut en sväng och andas in den friska luften! Tror jag ska göra det senare. Så härligt. :) Var precis ute och flyttade bilen ut från garaget för att Göran ska få en plats när han kommer hem. Är så dåligt med parkeringar här ute tyvärr. På väg in igen var jag tvungen att knäppa en kort på ett vackert träd som står här på utsidan. Låter precis som att jag går med kameran i handen och väntar på tillfällen hela tiden, så är det inte... tyvärr! Är lite för dålig på det dära. Sanningen är den att innan jag gick ut så stod och här inne och såg ut på det trädet och tänkte föreviga det här på min blogg. Ändå så fick jag vända in igen för att jag glömde kameran på väg ut. Tragiskt! :P Här är det ialla fall:

blodträdet
Tvungen att dela med mig att det jag ser ut på. Från denna sidan så är trädet mer orange/gult, men från andra sidan är det blodrött. Hur fint som helst...

Och så delar jag med mig av en bild på "lill-magen" min. :P Som kanske inte är så liten längre. Faktiskt så tänker jag inte över att den blivit större sen jag blev gravid. Men enligt alla andra så har den det. Och om jag skulle lägga upp en bild från innan så kan tom. jag hålla med om lite förändring. :P All denna spegling som jag mig förvirrad!


Okej, visst växer magen, ingen tvekan om den saken. Men ja... :P Känns ändå inte så! Haha.

Och så måste jag bara lägga upp en bild på min kissekatt. Igår så ville hon lägga sig på ett ställe så vi skulle ha svårt att hitta henne, antagligen. Bara det att korgen ramlade så hon låg hur synligt som helst. Hur söt är hon inte?

sally sally igen
Haha, våran kisse som blir väckt mitt i drömmen <3 Denna tupplur slutade med att hela det bruna bordet välte, hoppas inte att hon låg i korgen då... Det gjorde hon ialla fall INTE på morgonen! ;)


de 3 gravida under kvällen en tårta full med cupcakes! :D så söt! så jävla kul idé! mest pricksäker-tävlingen!
Tack igen för en supertrevlig kväll! <3

Nej, hörrni. Nu ska jag ta och ordna mig lite. Göran kommer snart hem och hämtar mig. Vi ska åka in till stan och ta en kaffe. Tänkte föreslå att gå en tur på kajen nere vid hans jobb! Så himla gott när solen skiner. Jag blir på bra humör.
Idag har jag ialla fall fått tvättat gardinerna, precis som jag ville och nu hänger de och torkar. Kan inte göra så mycket mer nu. Hade varit toppen om vi kunde tvättat ur kylskåpet sen också. Får se vad älsklingen orkar efter dagens tandläkarbesök... <3



Massa tid(!!!)

Gud vad mycket tid man har över när man går hemma på dagarna!!! :P Jag har för första gången på, jag vet inte hur länge, målat mina naglar. Och se, idag har jag hunnit med 3 inlägg i bloggen. Inte så värst det...
Ska bli bättre på detta förstår ni!

Nu, efter en go´ dusch har jag varit inne och kletat lite smink både under, över och på ögonen. Snart kommer min kärlek med efter att ha varit på ett möte med jobbet. Då åker vi till en toppen restaurang som ligger i Nittedal. Kinarestaurang. Den får 6 av 5 möjliga.
Tror denna restaurangen går runt just pga. Görans föräldrar som har denna som en riktig favvo - förståeligt!

Nu är sista maskinen med bebiskläder klar. Det blev totalt 4 maskiner. Tänk att vara så bortskämd innan man fått se dagens ljus. Kärlek kan vi också kalla det. Snart är allt packat till sjukhusbesöket också!

ÅÅååååå! Har så himla lust på dessa skorna. Inte bara pga färgen, men det hade varit så fint med ett par riktiga skor när jag ska ut och rulla vagn. Iof så kommer det regna och så mest i den tiden, snö tom. Men våren kommer ju tillbaka! Även om den har en tendens att dröja... Men är de inte fina? :)

fiiina


SKA ha! Vill inte utan jag ska... <3

Update - Städdag?

Vad duktig jag känner mig. :)
Jag har:
  • Dammtorkat - så gott som överalllt!
  • Städat inne på toa - vilket också innebar att ta fram tvättmaskinen, där bak var det ungefär lika mysigt som jag misstänkte... Men nu är det gjort! :) Fick faktiskt plockat ur lite hyllor, torkat och rensat! (Y)
  • Satt ihop alla napp/nappflask-delar - ett under att jag fick ihop allt som det skulle. Till bara en flaska var det ju f*n 6 delar. Komplicerat ska det tydligen vara!
  • Vikt ihop tvätten som var torr - så nu står ännu en maskin och går. Härligt när det luktar rent! :D
Det jag är mest nöjd med är köket. Fick tagit bort allt som stod bänken och torkat under och så. Sprayat massa god spray, så nu luktar det tom. gott... ;)
Imorgon blir det dammsugning och tvätt av golv + att älsklingen har lovat att han ska hjälpa mig med golvet på toan. Att ligga ner på knä på det hårda golvet passar inte mig just nu. Klorin mellan plattorna är ett måste när det blir massa belägg av vatten, schampo och tvål där.

En dag ska vi åka till IKEA och köpa lite gosiga kuddar till soffan. Jag vill ha ett nytt duschhänge också. Tråkigt med bara ett...

Nu är min kära klar i duschen. Tänkte hoppa in där och spola av mig innan vi ska åka och äta middag med svärföräldrarna! :D

Städdag?

Ute är det sådär en 10 grader, som lika gärna skulle kunna vara 0 grader för att det blåser massa kall luft och småregnar.
Inne däremot, har jag det superbra! Här är det ca 20 grader och mysstämning för fullt! :) Det enda som inte är fullt lika mysigt var det jag vaknade till, och antagligen måste vakna till minst en vecka till. Det är en firm som håller på att slipa golven ovanför oss. Det är liksom en gång på utsidan av alla lägenheterna som är av sten, den gången är tydligen så hal att den måste slipas ner! Igår vaknade jag av det, idag vaknade jag av det... ja, lika bra att jag blir van. Fan, nu när jag är ledig. Kunde de inte gjort detta innan! :P De börjar inte förän kl 9 så jag ska väl vara nöjd. Ganska lagom tid att gå upp om jag nu ska få nåt gjort här hemma på dagarna. Men ni ser ju hur långt jag kommer, till soffan och Pc´n.
Jag har så mycket som jag vill få gjort innan hon kommer, därför blir inget gjort.
Lite av det som måste göras:
  1. Dammtorka (så länge solen inte ligger på går det bra... då förstår ni grejen va?)
  2. Dammsuga (detta är inte gjort på 2 veckor nu, det säger väl allt?)
  3. Byta/tvätta gardiner (detta gjordes ungefär vid denna tidpunkten förra året, så det börjar bli dags. Sen när Sally hade sin värsta period med hår-fällning satte det sig fast i gardinlängderna, inte fräscht!)
  4. Tvätta golv (jag ska inte gå in på detaljer...)
  5. Städa på toaletten! (har slarvat med det då jag inte haft någon vidare ork, nu är det på tiden! Jag ser dessutom hur det ligger damm i stora driver in under tvättmaskinen så den ska också fram, torkas av och ställas på plats igen. Usch va damm förökar sig...!)
  6. Torka ur kylskåpet (det var vi jätteduktiga med innan. Att ta ut alla matvaror som stod där inne och diska "alla delar", torka ur och så där. Men just det, det var innan jag blev gravid...)
Denna listan skulle kunna bli hur lång som helst och jag vill inte att folk ska avstå från att komma hit bara för att jag delar med mig av vad som inte är gjort och som måste göras. Haha!
Lene blev nog inte så väldigt skrämd igår ialla fall. :)
Trevligt att ha dig på besök gumman!

Aw, nu ligger Sally och snarkar på skötbordet <3 :')

Tänkte att jag skulle sätta ihop alla delar till nappflaskor och nappar som jag kokade igår. Sen vika ihop tvätt som är torr. Ni ser, det är mer än bara den listan som ska betas av...

Film och mys

Väntar på att världens bästa Lene ska komma hit. Vi ska se en film P.S I love you. Någon som har sett den?
Blir mysigt det. Blir väl lite mackor och kaffe och kakor! Perfect. :)

Kommer ganska nyligen hem från läkaren nu. Allt var perfekt. Då blir jag glad och lugn. Ska tillbaka igen den 14:e. Bra att det är täta kontroller i slutet. Känns tryggt.
Och inatt fick jag sova ganska bra faktiskt. Har bara varit uppe 2 gånger och det känns fantastiskt! :) Kanske beror på att jag pinade mig och inte drack något efter kl 17 igår. Var dock väldigt jobbigt! :/

Igår var jag och älsklingen nere och pantade MASSA flaskor! Det blev pant för närmare 300.- självklart skulle vi handla för över 600 också så det blev ju inte mycket sparpengar där inte. :P
Fick ialla fall köpt massa som behövdes (hur vi nu kan behöva saker efter att ha varit så mycket i Sverige det sista). Fick bla. köpt maskinrens till både diskmaskin och tvättmaskin. Och så fick vi köpt milt tvättmedel, så igår tvättade jag en maskin med ljusa bebiskläder, idag en maskin med lakan och sånt och sen mörka bebiskläder! Hänger bebiskläder både högt och lågt här hemma nu. Men det är mys! :)
Just de! Igår när vi var inne på Ultra här nere på Bryn så spelades det in en reklamfilm. Två kända fotbollsspelare från Blackburn var bla. med. Kommer inte ihåg vad de heter nu men
Göran bara: Waah!! Det är ju han!!
Och jag bara: Veeem??


Nåväl...
Nu kommer Lene strax!

Vanligt vatten

Uscha. Idag och inatt hade jag planerat att få sova. Var jag och min sömn överens om det eller? Nope! Fy va irriterad jag blir när jag vaknar femtioelva gånger på natten. Inte kan jag ta sömnpiller heller... Nåväl. Kan ju sova och slappa under dagen här hemma. Men just idag, när jag ska sitta och vara irriterad hos NAV i några timmar hade det varit skönt att vara utvilad innan. Går säkert bra ändå!

Helgen är borta med vinden nu ialla fall. Vart tog den vägen? :S
I lördags var jag hemma hos Toris och hade den mysiga kvällen tillsammans med 6-8 andra tjejor. Var hur trevligt som helst. God mat, MASSA prat, liiite för mycket gott men framförallt en glad Tora. Så längesen vi träffades nu.
Nu är det inte långt kvar för nån av oss...
Kvällen bjöd på:
  • Tacos - jag kom efter alla andra så det första jag gjorde var att vräka i mig mat när jag satte fötterna innanför dörren. Typiskt mig...
  • Tipspromenad - 12 frågor var upsatta runt om i lägenheten om Tora, Toras liv och graviditet.
  • Bajsätning(!) - ja, det är faktiskt sant! 3 av tjejerna fick var sina blöjor. I blöjorna hade Jennifer (en av kvällens värdinnor) blandat ihop en röra som liknade bajs, jag kan säga att det var choklad eftersom Yasmine (en av gästerna) mumsade i sig helt oförhindrat! ;) Tävlingen gick ut på att gissa bajset - alltså, vilken typ av choklad... Kul idé!
  • Pricksäkerhet - en annan del var att vi skulle ha ögonbindel på oss, snurra ett par varv och sen sätta en spermie så nära ägget som möjligt (kommer bild, lättare att förstå då...)! 
  • Prat - det blev väldigt mycket gravidprat under kvällen. Det kunde man kanske räknat med också. Undrar bara om det är nån av de tjejerna som satt runt bordet som kommer våga sig på en graviditet senare? :P
  • Efterrätt - jättesöta små cupcakes! Ja, de var små men ack så mättande...
  • Quiz - en avgörande runda med alternativ om vad Tora vill att hennes bebis ska få för egenskaper var också en del av tävlingen.
  • Prisutdelning - den som vann fick en påse med presenter - Ni kan ju gissa vem som kom tvåa eftersom förstaplatsen väl är given?
    Haha! Faktiskt, jag är väl den som har mött Tora minst av oss som var där, men jag visste mest. Det ger en del att maila med varandra! :D <3
Det var ialla fall en super duper kväll och lägenheten var väldigt fin! Bilder kommer. :)

Igår blev en slappdag. Jag och älsklingen sov ganska länge, åt en god frukost. Sen blev det sängen en sväng till! Lite kortspel och tv. En perfekt söndag egentligen.
Synd att det regnade så massa. Men det är ju bara vatten...

Första dagen

Igår var det första dagen på min permisjon. Helt underbart. Första dagen tillbringade jag lite på jobb. :P Så skönt tyckte jag det var att vara ledig liksom...
Åkte sedan en tur till Manglerud för att hitta present till min älskling som fyller år om 2 veckor. Nitlott där... :/
Men det blev en tur in på KID och i blomsteraffären. På KID köpte jag nya sängset 2 st. Och senare när jag och Göran åkte dit så köpte vi 2 till. :P

Fick även köpt dessa två svarta filtarna. Helt underbara, de är så mjuka som de ser ut!

garanti - du fryser inte under dessa!

Under en av dem tillbringade jag kvällen igår, med idol god mat och med en underbar älskling <3


fick av chefen! <3

Aw, är inte denna söt? Fick den av min chef igår när jag var på jobbet en sväng! Me love it. Den ska prinsessan ha på sig när vi åker från sjukhuset <3


haha, vad ska jag säga? :P

Haha, just de! Göran ville så gärna köpa en mask. Så vi var inne på Nille en tur och han hittade en mask som han fastnade för. Se på denna varelse! :P


yeeah!

Haha, kan säga att Sally såg ganska förskräckt på sin älskade pappa som förvandlades till nåt annat än hon var van vid... Det gillades inte kan jag ialla fall säga!
Nu ligger min älskade pälsboll bredvid mig och drömmer... <3

Ikväll ska jag till Toris! Ska bli superkul. :D Igår slog jag in massa presenter till henne. Hoppas hon blir glad.
Ska bli jättetrevligt att se hennes nya lägenhet också.
Hoppas jag är pigg. För natten har inte direkt bjudit på mycket sömn för min del. Halsbränna och klåda! Inte kul...

Nej, nu ska jag plocka ut diskmaskinen!
Soo long.


RSS 2.0