Tuppkam

 
Av någon anledning fick Emil tuppkam på dessa bilderna. Ingen hade gjort det på honom så han måste ha legat konstigt i sängen. 
Imorgon åker jag och barnen till Lysekil. Shit så längesen det är nu! Jag har inte träffat pappa på säkert 8 veckor. Det händer typ aldrig! Så nu är det på tiden. Har inte träffat mamma på en stund heller,  men vi var iallafall tillsammans i Turkiet! Det är över en månad sen vi kom tillbaka nu. Tiden flyger verkligen iväg...
På fredag ska jag träffa Ellen och hennes vänner, vi ska fira henne lite, hon har fyllt år och ska ha lite festligheter. Emil ska vara med mig och Evelina ska undertiden vara hos mormor och Gert.
 
 

Tjejmiddag

 
Här går vi mer än vi kryper nu! Mamma är jättestolt och även lillfisen!
Igår var jag på en middag som slutade med en fest. Längesen jag har skrattat så mycket som igår alltså. Stort tack till er tjejer som var med igår och gjorde kvällen hur kul som helst. 
Idag har jag varit slapp men ändå gått 1 mil. Det har regnat en del men nu har solen faktiskt kommit fram, endast för att säga godnatt tror jag eftersom den snart går ner. Här säger vi snart godnatt också! Ska försöka ta igen förlorad sömn från igår.
 
 

Klara, färdiga - GÅ!

 
Pang sa det bara och Emil började gå! Lille skrutten gick på bara 30 minuter säkert 40 steg här. Åh så stolt jag är! Han gick liksom 5-6 steg. Tog en paus och så gick han igen! Han blev så glad när jag stod och applåderade och hurrade att det såklart blev ännu roligare att imponera. 
Min lille fis! Tänk så stor han har blivit!
 
Vill också passa på att gratulera Rikke och Ragnar som blivit föräldrar till lille Henrik igår och min älskade vän Tora som äntligen fick sin lille Noah idag. ♡
 
Idag är det verkligen snällvarmt här med 25 grader i skuggan, soldis dock och lite vind, men det är nästan bara bra! Är det lika varmt i Sverige tro?
 
 

Söndags grillning

 
Idag har vi grillat ute på terassen. Det blev korv, hamburgare/bröd, potatissallad, sallad och stekta potatis. Mums säger jag bara! 
Det är sitta där ute gör vad som helst gott att äta. Barnen åt massa mat och hade det jättemysigt.
Mer än att gå nig en promenad har jag alltså inte varit ute idag. Har fått tvättat ett par maskiner med kläder och plockat undan lite ute på terassen. Ganska sköna dagar när man bara slöar. Lite sol har det blivit också såklart. Det har verkligen varit en sommardag här idag.
Hur har vädret varit hos er?
 
 

17 maj!

 
Grattis Norge! Idag är det den störst firade dagen här i landet. Folk tar tillfälle att festa, att umgås med familjerna och skrika på gator och torg. Iår var vi aldrig inne i kärnan av huvudstaden faktiskt. Men det gjorde inget. Vi mötte en som är med i mammagruppen och hade det trevligt på den lokala "festen".
Har ni firat Norge idag? Hehe.
 
 

Barnehagetåg

 
Idag var det dags för det årliga tåget på dagis! 16 maj tåg, dagen före Norges nationaldag. Evelina trodde nog att de skulle åka tåg och inte gå. Kanske blev lite besviken över det, lilltjejen. Hon hade tagit på sig finkläder dagen till ära. 
Jag gick med i tåget och hade ansvar för Evelina och hennes bästis Susanna. Det gick jättebra. Emil somnade och tjejerna sjöng och hade det skoj! ♡
 
 

Hipp hurra!

 
Hipp hurra för Emil som är 1 år idag! Tänk att lille bebisen vi hade för 1 år sen nu är en självgående (iallafall självstående) individ! Jag är så stolt att jag nästan spricker! Varje dag händer det något nytt.
Mamma älskar dig, min lille skrutt! ♡
 
 

Ekeberg

 
Vi hade en helt fantastisk lördag! Fick oss en tur på Ekeberg gård med ett fint väder som sällskap.
Evelina red på ponny för första gången och det pratar hon fortfarande om. Jättemysigt! 
Oförglömlig dag... ♡
 
Min älskade Emil fyller 1 år imorgon. Herregud, vart tar tiden vägen...?
 
 

1:a maj

 
Om man ser på kalendern så är det nära nu, nära sommar och sol! Underbar tid vi går i möte. Jag tror denna sommaren kommer bli jättefin. Ser ljust på både den och framtiden. Härlig känsla! ♡
Dagen har innehållit en promenad med en av papporna i mammagruppen, ja visst låter det lustigt, men det var intr planerat. Mötte honom när jag var på väg ut. Så vi slog följe! Trevligt med sällskap. 
Vad har ni gjort idag? En solig men kall och blåsig 1:a maj har det varit. Lite lyx med ledigt mitt i veckan!
 
 
 

RSS 2.0