Balkong = bäst!

Idag måste jag tvätta massa kläder igen, den dumma tvättkorgen har redan nått "nästan-full" nivån och då är det lika bra att göra det, så jag slipper lägga en hel kväll åt att bara tvätta...
Igår klippte jag Julie efter jobbet, så när hon kom hem var det nån liten grej som hon ville ändra. Jag fick ett hysteriskt meddelande lite efter 22 där hon frågade om jag kunde ordna upp i kaoset som hon skapat! ;) Visst kan jag det <3
Jag somnade i soffan igår! Åå(!) vad underbart skönt det är ibland... Det är den bästa sömnen det helt klart. I tillägg så blev det en glass, en lagad tröja och nån timma på balkongen igår. Vad skulle vi gjort utan våran kära balkong?

Gå och jobba kanske... hm, okej då! ;)

Lördags morgon

...och jag ska upp och jobba! Känns lite segt. Nåja, finns ju en i lägenheten som går upp ännu tidigare än mig. Stackars lilla duktiga! Det bästa är att lördagarna brukar gå relativt fort.
Ikväll ska vi hem till Gørans föräldrar och grilla, det blir mys! Ser ut som att det blir en fin dag också :)

Hoppas alla vänner därhemma hade en fin midsommarafton igår!
Idag är det crusing inne i Lysekil med över hundra olika raggarbilar, riktigt kul att se på. Har varit inne på det i stort sett varje år, men inte iår inte. Ska troget iväg och jobba!

Ikväll efter grillning ska vi åka in till staden och se på nån parad, tydligen en "bög-parad", kan bli intressant! ;)

*Uppdaterar senare*

Midsommar

Då var det midsommarafton i Sverige. En speciell högtid... Mysig! Här i Norge heter det St.Hansaften och den firas den 23:e varje år oavsett vilken veckodag det är. Det är inte lika speciellt som det är i Sverige. Kan dock tänka mig att det firas mer om det inträffar på en fredag eller lördag.
Tror jag ska köpa med mig jordgubbar hem från jobbet idag för att få lite tradition här. :P
Inga röda dagar här vilket betyder jobb som vanligt! Men det går fint. :) Segt är det dock att jobba lördagar.

Stackars lilla Sally prövar att backa ur den dräkten som hon har, hon verkar inte förstå att den sitter så hårt att det är omöjligt. En riktigt gullig syn! <3

Vad ska man laga till middag idag egentligen? Idélös! Jordgubbar och mjölk eller grädde till efterrätt blir det iaf! :D

Nej, om man kanske skulle ta och traska in på badet!

Trevlig Midsommar Sverige!

Pyamas en hel vecka?!

Ska snart iväg till jobbet. Men njuter min sista stund här på morgonen innan jag ska iväg!
Allt gick ialla fall bra med Sally igår. Nu går hon runt med en dräkt på sig, som ett klädesplagg - en pyamas :D, och ser om möjligt ännu sötare ut än vanligt! Kommer helt klart bilder ut på det senare i veckan. Fick besked om att hon ska ha den på sig EN HEL VECKA!!! Hur f*n ska det gå? Jaja, verkar gå helt okej än så länge...

Hoppas jag inte får problem med magen idag under tiden jag jobbar ialla fall. Hade väldigt ont igår. Behöver inte gå in på detaljer, låt oss bara säga att jag hade ont :P

Gud va min lilla tjej gillar att röra på sig inne i magen nu! <3 Helt underbart. Igår fick jag en rejäl spark. Värsta protesten mot något! :) Att ha ont pga det går helt fint, det visar bara att allt är bra. Men magont gillas inte...

Fick även klippt Gørans mamma och mormor igår och slängt i lite färg, hoppas de blev nöjda :)

Nej. Nu jobb!

Onsdag varannan vecka

Då är jag leeedig! Helt underbart. :)
Har lämnat våran lilla Sally hos veterinären idag. Hon ska äntligen sterliseras. Kommer bli som en helt annan katt. Fick ett litet stick i hjärtat när det sista jag såg av henne var ett par uppspärrade, livrädda ögon... Aw!
Hämtar henne kl 14 sen innan ett viktigt möte inne i stan.

Som alltid så är dagen fullbokad när jag är ledig.
Gøran kommer hem snart. Äta lunch! Åka och hämta nåt och ta nån Lotto. Hämta Sally, lämna henne hemma. Sen ska vi in till stan!
Hinner aldrig njuta av ledigheten :P Tur att det snart är semester.

Nej, nu ska jag byta lakan i sängen.

Oslo C en vanlig fredag

Idag har jag varit ledig, skönt att vara ledig en fredag - visst! Men mindre skönt att jobba en lördag - oh ja! Men det går.
Skoj var det ialla fall att möta Tora på en god lunch och Geta en sväng efter hon slutat på jobb. Har köpt en vit blus som jag ska ha imorgon och massa till bebis såklart :D <3 Kan inte gå genom en butik utan att hitta nåt fint till henne! Finns så gulliga kläder att jag blir galen... Hehe.

Sommarfest med jobbet hemma hos chefen imorgon på kvällen, blir skojs att för en gångs skull få se alla fulla och vara nykter själv.
Har känt en konstig känsla i magen idag och igår. Det spänner och blir hårt, vet inte riktigt hur jag ska förklara, känns ialla fall väldigt obehagligt... Hoppas det går över!
Göran är fortfarande iväg och jobbar, hoppas han kommer snart. Det är endast hans mjuka, underbara hand som kan göra min mage lugn.
Nej, nu börjar 2½ men som jag ska titta på! :)

Vi skrives!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0