Återkomst snarast!

Då har jag internet igen. Kommer snart börja skriva här igen. :)
Måste bara komma igång lite i lägenheten... Bilder kommer också.

Inget internet!

Nu kommer jag inte ha något internet förän den 28 juni, så det kommer bli VÄLDIGT tomt i denna bloggen dessa kommande dagar. Jag kommer nog dock ha tillräckligt att göra fram tills dess ändå...
Fan va jag har sett fram emot denna dagen!

*Kling, kling...*


Framsteg

Glömde skriva att igår gick Evelina upp på alla fyra 3 gånger, och vi märkte tydligt att det var medvetet! Riktigt skoj att det hände en gång när vi var på Helsestasjonen också. :D
Göran tog en bild här hemma när hon stod så, ska lägga upp den senare!

Idag är Evelina konstig i magen. För fram till nu har jag bytt 4 blöjor, alla med bajs i... Hm. Nåja, hellre det är förstoppning måste jag säga.

Just nu väntar jag spännt på ett samtal!
Vi hörs senare folkens.

Helsestasjon idag!

Well yes, sorry att jag har varit lite off här det senaste, kanske har sina förklariga själ. Vi håller på att flytta för fullt och då prioriteras inte internet.
NU ska jag ner till posten och hämta mitt paket från iHerb.com WIHIII!! :D Alltid spännande och kul att få paket på posten.

Mer hade jag väl inte direkt att säga idag. Har varit på Helsestasjonen med Evelina idag förresten;

Mammas guldklimp:

7 månader och 16 dagar...

76 cm lång <3
9750 g <3
47,2 cm i huvudomfång <3



Dumma mamma som tar bild precis när jag gäspar!



En glad liten scrolla! <3

Finns inga ord som beskriver hur mycket jag älskar min Evelina...


Time to go!

Nu drar jag på sommarfest folkens. Evelina är trygt hemma hos barnvakterna och Göran är på kalej! Så varför ska jag sitta hemma för. Soo long!



Dressed for sommersuccess! ;)

<3

Sommarfest med Spar

Idag var det dags för årets sommarfest med jobbet. Hoppas bara det blir uppehåll!
Ikväll har alltså Evelina barnvakt. :) Supert att folk ställer upp.

Igår var min kära Lene här igen och lånade en tröja till mig, som jag ska ha ikväll.

Lite mysbilder från imorse och igår! <3



KUL att stå!! Se så lång och smal hon ser ut på denna bilden. Mammas långa bebis!! :D <3



Det är väldigt spännande med katten Sally. Ett "gosedjur" som går runt och rör sig på golvet. Tur att Sally har accepterat Evelina. :)



Mys och bus i sängen en alldeles för tidig lördagsmorgon... Hehe.



Mammas sötis!! <3


Nav och storkok

Idag ska vi åka till Nav och prata lite med dem. Inte för att jag tror att vi får så mycket ut av det, men det är ett måste.
Nu ser jag på en film som jag blev tipsad av på Theas sida, Life as we know it. Den verkar söt. :)
Nån som sett den?

Senare idag blir det storkok här hemma. Köttfärssås till lillan står på menyn idag, ska frysa in en del i de små plastboxarna som jag köpt på -Nille, perfekt till infrysning av barnmat. :)


Åpen barnehage

Idag har jag och Vibeke varit på Åpen barnehage på Böler. Det var väldigt trevligt. Förstår att folk går dit om man inte får dagisplats. Där umgås massa barn och föräldrar, nästan som en stor mammagrupp-träff. Kommer absolut provas igen. Dock är det sista gången nästa vecka innan sommaruppehåll, men vi ska försöka ta oss dit på måndag igen. :) Skojs.
Jag gick hem ifrån Böler medan Evelina sov en stund i vagnen. När jag kom hem fick jag finbesök alá Lene. Vi tog oss en tur ner på Bryn och shoppade. Jag letade mest efter något att ha på mig på lördag, på sommarfesten, men det blev massa fint till Evelina + något att ha på lördag + lite annat fint. Mysdag helt enkelt!
När vi kom därifrån satt vi och tjötade lite på terassen. Klockan 18 kom det två par hit som skulle kolla på lägenheten, som kanske ska hyra här efter oss. Kändes lite konstigt att det kom in folk här när vi fortfarande bor här, och mitt i flyttkaoset, men det visste de ju om...



Se på alla söta bebisfåglar som var vid Östensjövattnet där jag gick hem idag...



Ser ni de små bebisarna, den bruna lilla knodden i det mörkgröna i vattnet?? SÖT!! :D



Utsikt!



Evelina på åpen barnehage idag.



Lilla busfrö! Hon tyckte det var skoj att se på alla de andra barnen. <3



Mammas lilla. <3



Sitta är hon duktig på nu!...



...och bita såklart. ;)



Evelina och Lykke kände varandra, så de höll ihop! :)


Har haft en härlig dag.
Nu har vi precis ätit en middag och sitter och ser på Solsidan.
Trevlig kväll folkens! :)

Sen middag

Ikväll blir det sen middag pga att Göran har kört varer fram tills nu. Det har gjort så att jag har gått och småätit här hemma hela kvällen. Magen är ju van vid mat vid 19 tiden. :P Hehe. Dumma sug! Men jag har prövat att vara nyttig ändå.
Nåväl. Ikväll blir det ialla fall fisk och potatis.
Imorgon blir det Åpen barnehage på Böler med Lise och Vibeke. Blir skojs!

Natta folkens.

Gravid?!!

Igår var jag nere och köpte lite ingredienser till att göra köttfärssås till Evelina. Har tänkt att jag ska göra det länge nu, men har inte haft allt hemma som jag behöver, nu har jag faktiskt inget att skylla på längre. :P Nu ska det göras. Idag eller imorgon! Punkt slut.
Så här såg mina sötnosar ut när vi traskade ner:


Mina fina.. <3

Jag har fan fått en ny dilla! Stekta tomater! Jag vill ha det hela tiden. Stekta tomater med Aromat på. Hur skumt är inte det. Jag har ätit det fem dagar på rad nu. Man kan nästan tro att jag är gravid på nytt! o.O Men det får vi verkligen inte hoppas. Shit vad gott det är ialla fall. Jag vet att det låter helt ruskigt äckligt, och jag var väldigt skeptisk när pappa föreslog att vi skulle ha det i fredags. Men man kan inte säga att man inte tycker om något som man inte har smakat på, right? Och smaka gjorde jag... Mitt nya beroende! Går att ha till ALL mat!


Snälla, prova detta!! :D


Långhelg, sjösättning och vänner för livet

Igår kväll kom vi tillbaka från en långhelg i Sverige. Måste sammanfatta helgen som helt fantastisk! Vi har hunnit med massa saker och haft det supertrevligt.

Helgen började med att jag och pappa satt uppe till 02:30 och tjötade om allt mellan himmel och jord. Pga. "lite" alkoholintag så blev det kanske inte väldigt vettiga saker sagda, men det var mysigt. Speciellt att det bara var jag och pappa för en gång skull! <3 Underbara pappa... Min bästa vän... <3
Som jag skrev så var vi också en tur hos mamma på lördagen. Hon fick äntligen hjälp av pappa till att få tillbaka vattnet som varit fruset en lång period nu. Duktiga och snälla pappa hjälpte henne! :) Evelina har som vanligt blivit bortskämd med presenter av sin underbara mormor.
Min snälla och fina mamma. <3
I söndags fick vi sjösatt våran båt, om vi inte fått den i vattnet så hade pappa förlorat båtplatsen och det önskar vi inte. Att vara ute på havet är livet och jag har tillbringat större delar av somrarna på havet med både fisk och bad. Underbart! Så nu är våran pärla i, lilla Caca (döpt efter mig, när jag var liten så sa jag mitt eget namn så; Caca)!


Våran lilla älskling som vi ägt sen jag var 3 år. Därav en speciell plats i mitt hjärta. <3

Det blev endel golfande i helgen också. Äntligen! Premiärgolfen gick hur bra som helst. För att vara första gången på 10 månader alltså. Jag spelade fram till jag var 6½ gravid och det gick bra. Sen tog ju fötterna stryk, då orkade jag inte gå, trots att det bara är en 9-håls bana. Nu går det bra att gå igen och jag är överlycklig. Härligt för mig och pappa att få lite egentid också. Ialla fall 42 slag och 22 poäng är inte illa pinkat för första rundan iår. Nöjd.

Mitt upp i denna härliga helgen så har det varit fantastiskt väder. Vi har svettats trots att vi gått i linne och kortbyxor. Är sommaren här för att stanna tro? Vågar man tro? Vädret har gjort mig så besviken många gånger förr och sviker gång på gång...
Evelina har anpassat sig jättebra med både mat och sömn i helgen och helt enkelt varit världens bästa dotter. Men det är hon såklart alltid!
Pappa hyr ut ett hus som står på hans tomt och ägo, och Lasse som han heter, har en hund. Samma som Dollie. En schäfer. Han har varit nere flera turer och hälsat på under helgens gång. Man kan lätt säga att Evelina har fått 2 vänner för livet...


Mys på golvet med en mysig hund!



Evelina efter en hundkyss!!



En vän för livet <3

<3

Sverige - hos mamma

Nu är jag och Evelina i Sverige hos Evelinas mormor.
Det blev visst ett inlägg under helgens gång ändå. Det har egentligen blivit så att jag håller mig ifrån datorn under helgen. Dels för att det blir en riktigt stressfaktor att man "måste" skriva blogg hela tiden, sen så hinns det helt enkelt inte med under ett Sverige besök.
Har ialla fall som sagt anlänt till min mor och har fått i mig lite mat. Ska nu sätta saxen i håret på henne och få ordning på det som egentligen kallas frisyr. :P
Evelina sitter fint och leker på golvet med allas vår kära Gert, kanske borde passa på att klippa henne innan stormen kommer igång igen. :P

Göran kommer snart hit också och ska fylla bilen med diverse möbler som vi, som sagt, får av min kära mamma.
Här bjuds det alltid på minst en överraskning när vi kommer. ;) Vi får se vad som sker på utsidan... Det är något muffens som föregår. Spännande spännande.

Nej, nu ska jag klippa.
Detta blev väl egentligen ett värdelöst inlägg. Men ville bara uppdatera lite om vad som händer!
Ha en trevlig helg allesammans.

Mammaträff och massa bilder

Idag har det varit mammaträff. Lika trevligt som vanligt. Idag kunde inte Mari och Selma komma pga. sjukdom. Vi andra 4+4 fick mysa utan dem. Det gjorde minst sagt de små... ;)
Kommer massa bilder här som talar för sig själv:


Glömde visst ta bort röda ögon här. Jaja. Här leker ialla fall Marie och Evelina.



Här tar sig Lykke fram alldeles på egen hand... Duktiga tjejen!



Här sitter alla bebisarna i ring och mummsar på bebis-kavring! :D Så söta...



En fin gäng. Hoppas vi kan hålla kontakten, både mammor och bebisar!



Jag som var så rädd att hon inte visste riktigt hur man tuggade än, men det gick ju hur fint som helst. STOLT! <3



Bus med pappa på altanen. <3



Haha. Så kul det kan vara att sitta på axlarna till pappa! ;)



Min söta och glada dotter. Du betyder världen för mig! <3



Mina fina! <3



Sötnöt!



Att sitta i knät är alltid poppis!



Mamma älskar dig! Över allt annat. Mitt hjärtegull.


I helgen åker jag till Sverige, Göran kommer efter på lördag. Det kan gott hända att det blir lite dött här under helgens gång. Men det betyder inte att jag slutat skriva, utan jag kommer tillbaka! ;D

Ha en finfin helg allesammans!



"Vill inte sova!"

Det fick jag precis höra på bebisspråk, fast jag tror mig bestämt ha hört att det var just; "Mamma, jag vill INTE sova!" Högt och tydligt skrek hon det till mig.
Eftersom vi båda är envisa så vann jag, hehe. Men det gör jag nästan alltid. Ialla fall när det kommer till hennes sov och ät-tider. Tycker det är viktigt att ha rutin på vardagen, ialla fall nu när hon börjar bli stor. Då ska man lära sig!

Shiat, så tomt det är där vitrinskåpet brukar stå. Och stackars Sally är helt förvirrad här hemma när hennes sovplats är stulen! :O Elaka vi är...
Det kommer inte vara något nytt sånt ställe som hon kan sova på dit vi flyttar heller. Så hon får hitta en annan favvo-plats! Tror det kommer sig. :) Just nu hänger hon mest i fönstret:


Ni ser dunklumpen till höger va? :P

Denna lådan är också en favorit. Vilka platser de väljer, de små liven. HAHA!


En otroligt bekväm kartong som kommer från Hellesylt-Vestlandet.
Kanske ska provligga den jag också. Jag kanske precis har lagt ut en bild på min framtida säng, vem vet? ;)

Nu blir det en enkel middag här hemma. Göran parkerade precis utanför. Min duktiga älskling!

Läkarbesök

Då var läkarbesöket avklarat. Och gott är det. Idag gjorde det lite ondare än sist. Han använde en tjockare nål, så själva sticket kändes mer. Annars var det ingen fara. Hoppas verkligen det hjälper denna gången... Som sagt, det blir dyrt!

Efter läkaren var klar så åkte vi hem och bar ut vitrinskåpet som mamma ska ha hem. Vi får en del andra möbler av henne istället.
Ett köksbord + 4 stolar + 2 iläggsskivor.
Ett vardagsrumsbord + 6 stolar + 1 iläggsskiva.
En byrå att ha i hallen + en spegel att ha ovanför! <3 Kärlek till min mama!
Detta ska hämtas och lämnas under helgens gång. Blir garanterat full bil. Flytt om 2 veckor och 2 dagar - LÄNGTAR!



Min lilla knubbis igår i bilen på Gardemoen...
Nog är det gott att vila på mammas axel alltid. <3

Tillbaka hos "storebror"

Nu var man tillbaka framför stora skärmen igen, måste säga att det känns bra. Även om det är smidigt att ligga i sängen och glo på mobilen. Mycket behagligt och oj så trött jag blev, koncentrerade mig till hundra för detta var en ganska ny grej för mig. ;) Jag låg liksom inte vaken i en timme innan jag somnade, som jag brukar, så ett bra sömnmedel var det bannemej.
Var precis inne på Maddes sida och hon visade upp ett bar ursöta badbyxor till de små prinsessorna som ska befinna sig på stranden i sommar. Och jag hittade ett par strumpbyxor som hade gjort sig jättefina på Evelina...
SE!!



Nåväl... Jag tror jag får fortsätta drömma. Kan inte lägga 170kr på ett par strumpbyxor till henne nu. Jag har annat till både henne och oss som måste prioriteras först! :)

Idag ska jag till läkaren och få spruta nr 2 i axeln. Den första kortisonsprutan hjälpte inte tyvärr. Så idag ska jag utsätta mig för det igen o.O... Hoppas verkligen det hjälper denna gången.
Vet ni hur dyrt det blir att springa hos läkaren hela tiden?
Senaste 1½ månaden har jag varit hos läkaren 4 eller 5 gånger och det har kostat 1300.- De pengarna hade jag gärna lagt på annat. Tex. ett par strumpbyxor från Lundmyr Of Sweden... ;)

bara stort och norskt i inlægget?

JAG FATTAR INTE ETT SKIT  AV ATT SKRIVA BLOGG MED MOBILEN KAN JAG JU ERKæNNA. FØR ER SOM SKRATTAR, VARSÅGOD. JAG HADE FØRMODLIGEN GJORT LIKADANT. MIN VANLIGA MOBIL ÆR IALLA FALL INLÆMNAD På LAGNING SOM JAG VÆL HAR NÆMNT.Då åKTE MIN "GAMLA" NOKIA N97 FRAM, SOM JAG INTE ALLS TYCKER OM EGENTLIGEN. OCH SåHÆR BRA GåR DET NÆR JAG GER MIG På MODERNARE MOBILER... ;) NåJA. DET ÆR FøRHOPPNINGSVIS LÆSBART! IDAG HAR IALLA FALL JAG OCH EVELINA VARIT MED GØRAN På EN FISKEKØRNING TILL GARDEMOEN. FICK OCKSå KOMMIT MIG EN TUR TILLL KOMMUNNEN, BYDEL ALNA (DIT VI SKA FLYTTA ). KÆNNS SKØNT ATT VARA KLAR MED DET. HAR VARIT I KONTAKT MED ETT DAGIS SOM LIGGER PRECIS UTANFØR FØNSTRET DÆR VI KOMMER BO OCH DET HADE JU VARIT PERFEKT! :) NÆR JAG RINGDE DIT OCH FRåGADE HUR DET LÅG TILL MED PLATSER VAR DET FULLT, MEN DET VAR EN SOM VILLE BYTA. VI FÅR SE VAD SOM SKER. MEN NI KAN VÆL HÅLLA EN TUMME ELLER TVÅ FØR VÅRAN SKULL? :) 

Huvudvärk!!

Usch vilket väder det är. Det är så kvavt att det blir fukt på insidan rutorna här hemma. Galet äckligt och klibbigt. Imorse vaknade jag av att det SPÖregnade ute. Men vart är åskan? Är det bara jag som tycker att det behövs en urladdning här? :) Huvudvärk är milt ord...

Nu håller jag på att ladda ner Solsidan. Någon som har sett den serien?


Oväntat besök en lördag kväll

I lördags kväll fick vi besök av Görans kompis och arbetskamrat, Björn Tore. Väldigt trevligt. Vi satt ute och grillade på terassen här hemma och myste till hundra! :)
Vilket otroligt skönt väder det har varit i helgen. Nästan lite FÖR varmt?! Nu när det fina är borta klagar man istället på att det är för grått, kallt och vått... Är vi aldrig nöjda?

Igår var jag och Göran hemma hos hans mormor. Där blev hon klippt av mig och vi bjöds på en god lunch. Denna fantastiska kvinna är 95 år. Planterar blommor själv, lagar mat själv och klarar sig helt otroligt bra själv, för att vara såpass gammal. Härliga gumma!


Här har Evelina en egen plats i soffan, med pappas kepa på huvudet...



Görans mormor - Lilly - 95 år och helt underbar människa! <3



Göran en helt vanlig lördag... o.O



Mammas och pappas <3



Sötaste ungen som finns! <3


Utgång i värmen

Shit. Igår var det varmt alltså. Det lilla jag var ute i solen med Tora under dagen så blev jag bränd, detta visade sig tydligt under kvällen då hela ansiktet och bröstet blev illrött och nästan lite svullet! :S Såg konstigt ut... Okej att vinet nog hade sin inverkan, men jag har aldrig blivit svullen på det sättet innan. Skoj var det ialla fall.
Jag, Neda och Lene satt på balkongen hemma hos Neda och Lene och pratade om ALLT! Har seriöst inte haft det så skoj på ett tag. Även om jag varit ute efter jag fick Evelina så är det svårt att slå gårdagen. Tusen tack till er! Det är skönt att få prata av sig lite och bolla lite tankar med folk. :)


Min underbara och vackra vän Lene. <3 Vad hade jag gjort utan dig i mitt liv? <3 Tack för att du finns.



Se på denna lilla söta missen som ville ligga bredvid mig ute på soffan! Jaaaa, jag klippte bort den otroligt fula munnen jag hade på denna bilden! ;)



Jag på balkongen hemma hos Lene och Neda.



Lenes pojkvän - Kingsley, och Lene på 3 Brødre på Stortinget i Oslo. :)

När vi suttit en stund där så kom det en man som gärna ville prata med mig! :P Väldigt rolig och snäll var han. Så han satt med oss ca 1 timme, till vi skulle gå. Skoj med nytt folk. :P Han var visserligen speciell. Han skulle snart genomgå en näsoperation och var väldigt avundsjuk på min och Lenes näsor. HAHA! Mycket ska man höra så länge man lever...
Oförglömlig kväll ialla fall.




När jag gick ur taxin här nere på Bryn så ser jag till min stora förtjusning att det ligger en kille i gräset längs den vägen som jag går. Däckad! Med en cykel vid sin sida. Hur har det gått till? Har han cyklat, ramlat och däckat där eller? Det såg ju bara så härligt, somrigt och gammaldags ut. Så kan jag tänka mig att man gjorde förr i tiden, eller vad säger ni? :P
Kl 3 stegade jag in genom dörren här hemma. Somnade gott, i en timme. Sen ville Evelina ha mat och komma till mamma i sängen. Sen sov vi till 7-8 tiden.

Tack för igår folkens!

Solig träff

Idag har jag varit inne i stan och träffat Tora och hennes kompis Marlene, med bebisar såklart. :) Detta var väldigt trevligt! Fick en väldigt positiv uppfattning av Marlene och hoppas vi träffas igen alla tre.
Fick tagit några bilder på våra sötnosar tillsammans:


En fin bild på 3 sötnosar! Tora, Viggo och Novalie



Bild på min sötnos <3



Viggo försöka kanske stryka Evelina på kinden och säga att han tycker om henne, Evelina viftar bara bort stackars Viggo som vill gosa... ;)



Även här, Viggo gör närmanden och Evelina dissar. :P



När Viggo gett upp, då flinar Evelina... :P Tokisar!



Här har lilla Novalie krypit fram och vill också fotas. Men Viggo har bara ögon för Evelina, som ni kanske ser på bilden! ;) Aw. Bebis-kärlek.



En extrem närbild på sötaste! <3
Mamma älskar dig! :)

Nu ska jag slänge mig i duschen, vidare till Lene och Neda och ut ikväll.
Tjao!

RSS 2.0