Utan napp!

 
Idag har Evelina varit hos tandläkaren för första gången och det gick över all förväntan. Hon var så otroligt duktig och jag blev helt rörd och stolt där jag stod bredvid min stora tjej som satt och gapade så stort hon kunde när tandläkaren skulle kolla i munnen och räkna tänder. ♡
Hon fick besked att gå hem och kasta sina nappar, som hon älskar väldigt högt. Och det var det första hon gjorde när hon kom hem från dagis idag. Och nu har hon somnat UTAN napp. Första försöket och inga problem. Behöver jag säga att jag är stolt? Tror inte det.
 
 

Sofienberg parken

 
Idag börjar Allsång på skansen. Ska ni se på det? Självklart ska jag göra det! Då är det sooooommar!!!
 
Bilden ni ser nedan är på mig och Emil när vi träffade Lene i Sofienberg parken inne i Oslo igår. Jättefint väder och fantastiskt sällskap. Har inte träffat Lene sedan december!
Vi gick runt i parken med Emil mellan oss länge. Han gick jättelångt min duktiga lilla kille. ♡
Idag har vi varit på mammaträff och haft det jättetrevligt hemma hos en av mammorna i gruppen.
 
 

Jag kan själv!

 
Jag testade för skojs skull igår att låta Emil äta själv. Och det gick som en dans faktiskt!
Idag har jag varit ute och gått 1,4mil i sol men ganska kallt. Glad jag tog med fleectröjan, den åkte nämligen på med en gång! 
När jag gått färdigt var jag ute med Evelina och Emil i närmare 2 timmar på dagis området. Evelina fick cykla medan Emil traskade runt och undersökte området lite. Där ska han ju börja i augusti, mindre än 2 månader kvar till han börjar på dagis. Min stora lille kille! ♡
 
 

Dagisbilder

 
Evelinas bilder från dagis kom hem häromdagen. Jag smälte verkligen. Vilken vacker dotter jag har... ♡
Jag kommer inte behålla bilderna när jag tog så bra med mobilen alltså! Det är dessutom svindyrt faktiskt. 1200kr för hela paketet kontra 50kr om man skriver ut bilder i en fotoaffär, och med den kvaliteten på kameran på mobilen så funkar det fin fint! ♡ Mammas tjej!
Vad tycker du mormor? Fick du tårar i ögonen precis som jag?
 
Glad midsommar Sverige!
 
 

Sömntutan #2

Ja han är då inte sömntutan #1 iallafall, för den platsen tog hans storasyster med en gång hon kom till världen. Men han sover väldigt bra nu för tiden! Härligt att det ändrades så som det gjorde. Var orolig att han skulle bli en omöjlig liten grabb,  men det slapp vi som tur var.
 
Underbart väder idag också! Solen skiner och det är perfekt temperatur. Vad gör ni idag? 
 
 
 
 

Sommarfest

Ja i lördags var det den årliga sommarfesten på jobbet. Förra året var jag inte på den eftersom Emil var så liten. Men i år fick jag en inbjudan och den tackade jag ja till. Var jätte trevligt! Mötte några av mina gamla kollegor men det var mest nya ansikten. Det är verkligen en affär som byter anställda ofta, pga ung ålder på de som jobbar skulle jag tro. Det var iallafall ett fint gäng där!
Jag fick gå igenom i detlalj hur jag hade gått ner i vikt för en som försöker det samma, men inte har lika som framgång så att säga. Det tog inte direkt lång tid eftersom det enda jag gör är att gå, gå och gå! Han blev imponerad. Mycket! Kul!
Gårdagen resulterade i trötthet, men inte dålig. Gick en promenad sent igår kväll och då fick jag sällskap av regn och ett hejdundrande åskväder, mindre kul, men skönt att komma hem och duscha.
Idag är det sol och varmt igen och jag och Emil har gått 1 mil (+). 
 
På torsdag är det avslutning på dagis med middag och lite festligheter där fram till ca kl 19.
Vad har ni gjort i helgen?
 
 

Favoritaktiviteten

 
Här kommer bild från igår när jag och Emil lekte på lekplatsen utanför där min läkare håller till, medans vi väntade på min tur!
Emil älskar att gunga, ja jag kan nog säga att det är favoritaktiviteten här i huset. Hehe. Samma dag, alltsä igår, fick jag mig en rejäl promenad på hela 2,2 mil! Det är rekord hittills.
Vädret var helt fantastiskt och Emil sov hela vägen dit. Perfekt!
Idag har vi träffat Camilla, gått tur och lunchat på Ikea. Nu är middagden intagen och barnen sover = soffläge med gott samvete!
Vad gör ni ikväll?
 
 

Grillat till lunch

 
Här är söta Edvard och Emil för några dagar sedan. Vi var i en liten park och lekte. Det uppskattades efter en ganska så lång promenad dit!
Efter en långhelg utan Evelina var det gott att få henne hem igen. Hon var med farmor och farfar på fjellet. 
Idag var det utflykt med dagis och en stornöjd Evelina kom hem efter dagis.
 
Idag har vi haft en jättetrevlig mammaträff! Vi avslutade med grillning hemma hos Petter!
 
 

Toppat med kanel

 
Frukost är den viktigaste måltiden på hela dagen! Får jag inte det så är nästan den dagen förstörd. Ja så funkar jag och säkert många andra också. Lunch äter jag alltid efter att jag gått promenad. För att fylla på energiförrådet lite liksom. Middagen här är alltid varm och något rejält! 3 stora måltider och kanske frukt/smörgås mellan där. I förrgår åt jag en fruktsallad till lunch. Det håller jag mig mätt på länge. Jag tog även lite keso i och toppade med kanel. Mums! 
 
 
Idag är första dagen på länge som det inte varit sol. Det har till och med regnat! Jag gick 1,1 mil ändå och fick bara lite vatten på mig. Hehe. Det torkar och man känner sig nästan ännu duktigare när man går då vädret är dåligt och många andra stannar inne. Löjligt kanske?!
Emil sover nu och jag ligger på soffan. Kanske borde passa på att stänga ögonen lite när tillfälle ges!
 
 

RSS 2.0