Tuffast i stan

 
Idag blev det premiär för en skogstur. Första sen före snön kom. Helt fantastiskt rofullt att gå i skogen och bara andas in all den goda luften! Energin kommer verkligen tillbaka fort. Den mega backen som brukar vara extremt tuff var piece of cake idag. Antingen berodde det på att det var ca 3 månader sen jag gick den vägen och blivit mer tränad sedan dess eller så berodde det på något annat. Hehe. 
Det är sol men lite blåsigt här idag. Perfekt väder för en promenad men jag fick ha väst utanpå tröjan idag, annars blåste det liksom rakt igenom kläderna. Det blev 8,5 km idag bara, men mer träning än vanligt pga mycket uppför.
Nu blir det lunch för både stor och liten här, en dusch och lite sol på altanen! Ha en fin onsdag och kanske jag borde säga trevlig helg till er som tar en långhelg, alltså ledigt även fredag. 
 
Emil tog fram solglasögonen som Evelina fått av mormor och gjorde sig till framför mig. Dock inte lika roligt när jag tog fram kameran. Hehe. Ändå tuffast i stan. ♡
Vad gör ni idag?
 
 
 

Jag saknar dig

 
Jag är tillbaka!  Har ni saknat mig? 
Vi har haft en helt fantastisk resa till Turkiet. Vi hade strålande väder nästan hela veckan, det var 2 dagar som det var lite molnigt, men det var inget som gjorde oss något. Vi har shoppat massa och badat i Medelhavet, ganska kul att tänka på faktiskt. 
Vi har ätit god mat hela veckan!  
Jag har självklart varit ute och gått mig en runda varje dag också. En av dagarna bestämde jag mig för att springa upp i bergen. Jag fick tagit några otroligt fina bilder där jag var. Utsikt över hela Alanya. 
Jag saknar dig Turkiet!
 
 

Dan före dan

 
Då har det alltså blivit dagen före dagen då vi ska åka. Imorgon åker vi till Turkiet. Väskorna står i hallen och är 99% färdigpackade, det är alltid något man slänger ner innan man åker liksom. Känns som att jag har det mesta under kontroll här nu iallafall. Skön känsla!
Då återstår bara att packa ut i bilen, det tråkigaste ni vet. Sen åker vi mot Göteborg och min mamma. Imorgon går flyget kl 06.30, men det är en helt annan historia. 
Hoppas det går bra att resa med dessa små! Första gången för mig, så är lite nervös.
Jag startadd dagen här med att klippa Evelina. Min sötnos. 
 
 

Badblöjor

 
Det var uppehåll idag när jag gick. Härligt! När jag hade 5 minuter hem sä började det igen, men det gjorde inget. Automatiskt så vill jag gå längre när det inte regnar, det kanske inte är så konstigt heller. 
Idag har jag fått köpt badblöjor till Emil som vi ska ha med oss när vi åker. Det blir förmodligen inget bad i havet, men i poolen! Nu är det 5 dagar kvar och tiden rusar verkligen iväg, så det gäller väl att inte längta för mycket för då är vi snart hemma igen. Hehe.
Jag har precis tagit mig en dusch, tror jag ska torka håret innan Evelina hämtas!
Vad hittar ni på idag?
Jag drämmer till med en selfie här.
 
 

Turkisk valuta

 
Då är jag precis hemkommen från Forex. Jag har växlat pengar till turkisk valuta. 5000 nok 🔜➡blev 1535 lira. När jag skriver det såhär ser det faktiskt lite ut, men man får ju tänka på att 1 norsk krona = 3,31 turkisk lira. Så vi får ställa om tänket lite när vi kommer dit. Hehe.
Skönt att vara färdig med allt sånt! 
 
Idag har det både snöat och regnat här. Så den milen jag har gått idag var inte lika rolig som vanligt...
Nu har det slutat snöa/regna, men det är riktigt tråkigt väder här alltså. Vad gör ni idag?
 
 

Nyttigt och Gott

 
Det är öst ner med regn här idag! Jag var ute och gick med en tjej i mammagruppen. Vi skulle träffa en annan på Triaden som ligger ca 6 km från mig. Vi gick både dit och hem faktiskt. Som tur va hade jag tagit med mig en ny tjock tröja och en ny regnjacka så jag blev torr! 
Vi gick runt lite och sen tillbaka. 
Väl hemma tog jag mig en varm dusch. Så varm att jag blev helt röd över hela kroppen när jag var färdig. Skönt.
Herregud, en vecka kvar till vi åker. Vart tar tiden vägen? 
Nu ska jag faktiskt logga in och ordna så att barnen får mat på flyget tänkte jag. Tror det är bra så att det händer något liksom!
 
Idag blev det en ganska nyttig middag. Kycklingfile som jag hade stekt. Gjorde en sallad. Knaperstekte bacon och kokade potatis. Blandade en Italiens dressing och blandade i allt i salladen utom kycklingfilen, den fick vara hel på tallriken, det blev lite mer matigt då liksom. Gott var det. Evelina åt massa!
 
 

Lek på terassen

 
Oj vilken fin dag det är idag! Klarblå himmel, varm sol och nästan ingen vind. Underbart. Jag var ute och gick en tur med en i mammagruppen tidigt idag. Det var perfekt väder att vara ute i. Vi gick närmare 1 mil.
Jag mår mycket bättre idag. Men på nätterna vaknar jag många gånger med halsont och hosta, men så länge jag mår bättre så är det okej. Var rädd jag skulle bli sängliggandes!
 
Efter dammsugning och lite småplock gick jag och Emil ut på terassen för att leka lite i solen. Han med solhatt och ett gott humör! Mys. Nu har vi ätit lite gott här ute och ska snart hämta hem Evelina. 
 
 

Feberfrossa

 
Nu är de små liven friska. Eller Emil har lite i ögonen fortfarande men det är småpotatis. Jag däremot vaknade inatt med feberfrossa och en hals mer svullen än något... Så nu är det alltså min tur. Känns inte som att det blir långvarigt dock. Är inte värre nu än imorse så jag satsar på att detta är över igen på söndag! Hoppas det iallafall. 
Hoppas alla har det bra därute. Vad ska ni göra i helgen? 
 
 

RSS 2.0