Stabil start!

 
Idag gick Evelina till dagis. Så hon är iallafall 90% bra nu. 100% tror jag aldrig de blir så länge de går på dagis. Otroligt mycket bakterier som susar runt där, äckligt att tänka på tycker jag. Men glad att dagis finns såklart!
Emil har inte fått några fler synliga prickar i ansiktet men hela munnen är full med blåsor,  på tungan och under överläppen liksom. Han är så svullen att det ser ut som vi gett honom en smäll. Stackarn. Jag gav honom mosad banan och blåbärs puré här nu. Till och med det gör ont. Varm mat på burk är bara att glömma för tillfället. Min lilla kille - måtte du bli frisk snart! Tur att humöret är bra på honom. Lite tröttare än vanligt möjligtvis, annars glad som vanligt. 
 
Vi var ute och gick 2 timmar efter att vi lämnat storasyster på dagis. Härligt att få komma ut i friska luften! Då sov han dessutom som en sten i vagnen. ♡
 
Startade dagen med en tallrik naturell fil, färska blåbär och solrosfrön, det är riktigt gott det! Dessutom håller man sig mätt väldigt länge på dessa fröna. En macka blev det också. Stabil start!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0