Lillebrors rum

Idag har jag varit på Ikea. Jag har köpt ett fyrkantigt bord som ska stå i ett hörne vid de nya sofforna(!). Jag vet inte riktigt om det kanske är lite för litet, bordet. Måste fråga vad Göran tycker sen när han kommer hem.
Jag köpte även en ny toalettborste, 5 st vaser (3 av dem ser ni på bilderna. De andra 2 är rosa/lila och står hos Evelina), 2 st små gosis-figurer (som kommer i ett senare inlägg), gardinerna ni ser på bilden och en neongul liten försvarings-plastbox (som också kommer i ett senare inlägg). Allt detta kostade bara 95,- 
 
Och vad tycks? Själv är jag supernöjd med gardinen. Det är liksom 2 längder men det ser ut som en, för att jag ville ha det så tätt som möjligt.
Till höger där ni ser stolen står, där ska lillemans säng stå, därför blir gardinen dragen åt ena hållet liksom (tack mamma för det tipset!). Det blev otroligt ljust och fräsht i rummet, samtidigt som vi har möjlighet att senare dra ner rullgardinen som finns bakom gardinen, men som inte syns - perfekt!
(Måste tillägga att vaserna kostade endast 1kr/st och fanns i 6 olika nyanser.)
 
 
Förutom lite inredning i lillebrors rum så har jag vikt ihop hans kläder och lagt ner i byrån och sorterat ut vad som ska tvättas samt läggas undan för senare bruk. Känns verkligen bra att vara på god väg med allt sånt då jag inte vet hur orken tillåter framöver. Är otroligt glad att ha en dag ledigt i veckan. Då får jag chans att göra saker jag inte kan göra på helgerna då Evelina springer som en ille runt fötterna på mig och skriker efter uppmärksamhet, som jag dessutom vill ge henne när vi har ledig tid tillsammans. <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0