Foreldre og Barn

 
Efter att ha plaskat runt i badkaret en stund och blivit som ett russin i huden och fått en isglass, så ligger nu den lilla prinsessan och laddar upp batterierna en timme i sängen. Kanske det är jag som behöver ladda batterierna mer än henne? Haha. Jag är helt slut av att ha henne hemma en hel dag. Speciellt när vi inte kan gå ut och framför allt när jag är gravid och så stor! 
Efter ett samtal med Göran när han kommit hem, kom vi fort fram till att hon får gå till dagis imorgon. Några timmar ialla fall. Senare lämning och lite tidigare hämtning.
 
 
När både stor och liten sover passar den här mamman på att koppla av lite med läsning och vindruvor i soffan. Det senaste numret av Foreldre og Barn kom i ett av baby paketen jag hämtade. Det är så skönt att liksom sväva bort en liten bit medan du sitter och läser.

Nu börjar även En unge i minuten på Tv4, vågar man slänga ett öga på det tro? Bli lite påmind om vad som komma skal och hur dum man är som ska gå igenom det igen. Men det är värt de, om och om igen! <3

Hej på er sålänge!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0