Lunch i solen

 
Dessa dagarna måste vi verkligen ta vara på. Man vet aldrig hur sommaren blir och har vi samma otur som vanligt så kommer de varma dagarna här & nu och sen blir sommaren "som vanligt". På så sätt är det gott att vara hemma nu, att kunna sitta ute och njuta och ta vara på solen!
När Göran kom hem tog vi en lunch ute i solen på altanen. Vi har sol helt fram till klockan blir lite efter 17, sen går det en stund och så kommer den till kökssidan och sol hela kvällen. Helt perfekt läge att bo på så sätt.
 
"Mackorna" ni ser på bilden är vetebullar som jag delat i två, lagt på brunost och sylt. Väldigt typiskt norskt. Göran kom hem med Chai tea Latte (Dolce Gusto kapslar) och den var supergod. Smakade nästan lite kanel. Ganska söt. Men helt klart godkänd hos mig! 
 
 
Pratade precis med bästa mamman i världen och hon lovade att hon skulle skicka Blå Band sås på posten till oss! Haha. Det går åt mycket sånt till lax nu vid denna årstiden. Och den som finns här är långt ifrån så god som den man kan köpa i Sverige. Dessutom kostar en påse lika mycket som priset på den storpacken mamma ska köpa och skicka hit. Så det enda som kostar extra är portot. Kanske man kunnat köpa två påsar här, omräknat till priset av vad det kostar för en fempack plus posto. Vissa saker är det stor skillnad på. Konstigt egentligen...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0