Can you forgive me

 
4 dagar kvar...
Enligt en app som jag har på telefonen så är det bara 4 dagar kvar till bf, men det är egentligen en vecka. Dock är det en positiv "drivkraft" när man ser att det bara är 4 dagar kvar! Bara för att lura hjärnan lite liksom.
 
Idag är det sol, men disig sol, ute. Det är varmt och jag märkte att det nog är dags att lägga bort vinterjackan, för denna gången, när jag lämnade Evelina på dagis. Det var riktigt skönt ute faktiskt. Väldigt lurigt att ta av sig för mycket kläder nu och jag har väldigt lite lust att åka på en förkyldning nu. Det hade varit extremt opassande!
 
 
Inatt vaknade jag kl 03 av sången som jag letat efter de senaste dagarna men inte hittat. Jag kommer liksom ihåg melodin, men fel text. Otroligt irriterande. Så när jag vaknade inatt av just den, flög jag nästan upp och skrev ner texten på papper så att jag inte skulle glömma den. Och imorse hittade jag den på youtube till min stora glädje! Can you forgive me - Return. Jag skulle tippa att den är från tidigt 80-tal eller i närheten för när jag såg videon så blev jag full i skratt att frisyrer och kläder. Haha. Tänk hur man gick klädd?
 
Nu ska jag plocka ur diskmaskinen här och vika tvätt!
Ha en fin måndag allihop.
Kramar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0