Lördagsdrömmar

Jag sitter här, en lördageftermiddag, regnet smattrar på fönstren och mina två kärlekar ligger och sover. Då är det väldigt lätt att tankar och drömmer flyter iväg, långt bort. Inte så långt bort kanske, men långt bort ifrån verkligheten...
Vi har pratat om det. Vi har tänkt på det. Vi vill det - av många anledningar! Men inte nu. Eller?
Men det är lov att drömma, visst?
 
Det är tungt att bo här. Evelina gråter varje dag på väg hem från dagis för att hon vet att hon måste gå 4 trappor upp. Jag kan inte bära henne. Orkar inte, och kan inte för tillfället.
Ångest och irritation varje gång vi handlat eller kommit från Sverige för det innebär minst 3 turer upp och ner för trapporna.
När vi fick nyckeln av hon som bodde här före oss sa hon: Aldrig mer i 4:e våningen.
Jag förstod inte direkt vad hon sa. Hur jobbigt kunde det vara att gå upp 4 våningar? Tsss, baggis tänkte jag.
Men oj så rätt hon hade.
Visst låter jag som gnällig gammal kärring nu? Ja, men då får jag väl göra det då. Det har nämligen inte varit en enda här på besök som inte klagat och varit andfådd i flera minuter efter de kommit upp. Sådeså!
 
Lite lördagsdrömmar.
(Ta gärna en titt på länken nedanför.)
 
http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=37301087
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Vad fint!!! Fint renoverat och gott om plats för Evelina och nummer 2! Plus trädgården! Såg att det fanns plats för mig och Ellen I varsin stol där i trädgrården med ett glas vin när du slår på grillen! Drömma är bra! Man gör ofta de bästa planerna, när man drömmer sig bort till det man tror är omöjligt, men omöjligt är det aldrig!

2012-10-20 @ 19:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0