Julstjärna

Idag var jag hos min läkare. Jag blev sjukskriven veckan ut, han tyckte det var bäst så. Jag varken ropade hurra eller protesterade. Jag litar på honom helt enkelt. Han känner mig. Det är skönt att slippa dra upp hela historien varje gång man går till läkaren, en ny läkare. För visst är det så i Sverige? Här går vi till en och samma läkare, en fastlege, som det så praktiskt kallas. Om man behöver specialistvård får man remiss från honom och slipper köer. Det systemet är hur bra som helst. Mycket bättre än det svenska faktiskt.
 
Jag har passat på att byta gardiner här hemma idag. Julgardiner har satts upp och den stora, fina julstjärnan i köket också såklart. Älskar denna tiden på året när det tänds ljus inne och mysfaktorn blir större än nånsinn. På onsdag när jag har min lediga dag ska jag pynta lite smått och veckan efter åker tomtar fram. Jag väntar med granen tror jag. Jag inbillar mig att man tröttnar på den om man tar fram den för tidigt, eller är det bara jag? Nej. Jag vill inte ta fram den före andra advent!
 
Ungefär som bilden nedan ser våran stjärna ut. Men denna bilden är lånad på google.
 
Alldeles snart ska jag hämta en hostis på dagis. Hon hostar massa men är bättre än hon var i början av veckan och tack och lov så sover hon genom hela nätterna!
 
Hur har ni det denna onsdags-för-kväll?
Kramar från oss i 15 cm snö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0