Köp av ny vän

Idag har jag varit hos min läkare. Jag kom in, slog ner ändan i soffan, då öppnas dörren och ut kommer damen som var före mig och det var min tur. Punktlig? Lite väl punktlig enligt mig. Det gick ialla fall bra och inget blev förändrat denna gången. Alltså jobb 50% som innan.
På vägen hem skulle jag posta ett brev och åkte in på köpcentret som ligger där vi bodde innan. Jag gick in posten, köpte ett frimärke. Jag fick sedan ett sug efter kaffe och gick in på köpcentrat. Det skulle jag såklart inte gjort... Jag fick med mig lite fint hem. Både till mig och presenter till mina underbara vänner, Ellen och Lina som jag ska möta nästa helg. Till mig blev det en väska. En "tvärs-över-väska", förstår ni vad jag menar då? Eller jag kan lägga ut en bild på den senare. Det var ialla fall 50% på den och jag tyckte den var jättefin. Nu har jag altså en brun och en svart. Det är ju inte alltid det passar med en brun. Beror helt på vad man har på sig.
Jo, jag köpte också en ny vän! På Clas Ohlsson. Min gamla vän brände så det fick bli en ny. Och den kostade bara 199kr. En bosch dessutom!
 
En stavmixer såklart! Så nu kan jag laga puré igen. Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0