"Bra att ha"!

Vi har nyligen kommit hem från en handlingstur. Ja, jag vet att vi precis var i Sverige men det är vissa saker jag låter bli att köpa där, som faktiskt är billigare här. Grönsaker är en av de sakerna och frukt. Sen så, tro det eller ej, finns det saker här som det inte finns i Sverige. Ialla fall som vi använder oss av! Det var 10kr´s vecka på Ica Maxi på Metro så vi åkte dit och fick med oss massa "bra att ha" saker hem! Mycket som vi dessutom köper när det är fullt pris och då kan man passa på att samla på sig lite när det är nedsatt närmare 50%, eller hur?

Jag behöver också köpa ett par nya byxor att ha på jobbet, som jag inte är så noga med, men som måste vara svarta! Bredvid Ica ligger en affär som heter G-sport, dit gick vi efter handlingen och jag provade ett par svarta mjukis/tränings braller. Och de passade perfekt. De kostade dessutom bara 79.- så jag slog på stort och köpte två par när jag andå var i farten. De ena paret kan jag ha hemma eller när jag tränar och ett par på jobbet! Perfekt.

Evelinas skötväska har gått sönder. Dragkedjan sa hej då och inne på Ica snubblade jag över en helt svart, axelväska, som passar klockrent som skötväska. Då menar jag att själva axelbandet är såpass långt att det går över handtaget på vagnen. Den kostade 50.- ! Den förra köpte vi på Ullared för 300.- har jag för mig... Detta är ingen typisk skötväska, men vad gör det?
Vi gick också förbi en korg med massa söta morgonrockar till småttingar. Eller ja, 98-104 slet jag faktiskt med mig. Det var även rea på dessa och den vi hade med oss kostade 40.- !
(Dels en liten förpackning med lördags-godis-kex till Evelina - som hon får på lördag!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0