Aprikosfärg

Jajjamänsan! Nu har jag internet igen. Paketet hade kommit in idag på posten så vi åkte dit och hämtade ut det förut. Docks så funkar inte internet på routern utan jag är uppkopplad med nätverkskabel istället. Nåja, kan hända att det fungerar efter att jag tog ut strömkabeln och satte i den igen, men jag vågar inte göra några förändringar här nu innan jag pratat med mamma på nätet. Om det inte skulle gå menar jag! Lyckan är i alla fall total.

När jag och Evelina vandrade runt i väntan på att bli hämtade, tidigare idag, smet jag in på Nille och köpte dessa två vackra ljuslyktorna (mobilbild). Jag köpte även 2 nagellack (ett i aprikosfärg och ett ljuslila) och ett läppglans (även det i aprikosfärg). Allt för 60kr!
Jag tänkte inviga ett av nagellacken och läppglanset nu ikväll när jag ska på sommerfest. Hoppas bara att regnet kan hålla sig borta. Det har växlat mellan sol och spöregn hela morgonen och förmiddagen här. Det var samma igår, men på kvällen kom solen fram. Jag hoppas på samma mirakel även idag!


Ljuslyktor från Nille - 12 kr/st

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0