Vrångebäck

Det blir väldigt glest mellan inläggen här under semestern. Hoppas ni har överseende med detta! Jag lägger i princip ingen tid inomhus alls och därför blir det lite skrivet.
 
Idag var det meningen att jag och pappa skulle åka till Uddevalla, men det blev inget med det. Varför vet jag egentligen inte. Jag bestämde mig för att hitta på något med Evelina trots inställd resa.
Vi åkte till Vrångebäck som har en badplats inte långt härifrån. Jag packade ihop lite mat och gott till oss bägge och en kvart senare var vi på plats. Det var kanske 3 familjer och oss. Perfekt! Dock ingen lång sandstrand som jag hade för mig från då jag själv var liten och åkte dit en del. Men det var super för Evelina som plaskade runt och kastade stenar, plockade snäckor och doppade sig i havet för första gången - någonsinn! Det var dessutom väldigt behagligt i vattnet så hon var i flera gånger faktiskt. Gosigt! Vi var där i ca 2 timmar och när vi kom hem blev det mat och en dusch för oss bägge. Ni kan gissa vem som kommer sova gott inatt va? Haha.
 
Badplatsen ligger bakom klipporna som ni ser på första bilden. Jättemysigt. Blir det bra väder i helgen så är en tur dit igen given och då kommer Göran dessutom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0