Måndagsdejt

Efter att varit inne i princip hela helgen då det var svinkallt, var det dags att leta sig utåt idag. Evelina har haft en "fridag" från dagis. De har varit planeringsdag för de anställda. Så vi passade på att åka och träffa Lova och Madde som bor ca 30 min ifrån oss, med tbana (ett byte). Ett riktigt oväder väntade mig när jag gick ut här nere idag vid 10.30, snö-blåst. Jag bestämde mig ganska snabbt för att ta bussen till tbanan, även om det bara är ett stopp dit. Jag ville undvika att det blåste rätt på Evelina i vagnen och stod hellre i lä och väntade lite extra på buss. När vi klev på tbanan fick jag gjort 3 viktiga telefonsamtal medan Evelina satt fint i vagnen och bara såg sig runt. När jag gjort mitt sista samtal ser jag att Evelina somnat. Och där sov hon hela resan, när vi gick av tbanan och till och med när vi kom hem till Madde. Så det blev ca 40 min sovtid i vagnen idag, mys!
Jag fick en hel del tips av Madde gällande min kamera. Riktigt roligt att inte bara kunna ta en bild utan faktiskt kontrollera fotograferingen - stor skillnad.
Vi gick en sväng till Storo center där jag huvudsakligen var på jakt efter något som Evelina ska kunna ha på Karnevalen på fredag på dagis. Och nu har jag kommit på det. Det kostade mig endast 49,50.- istället för flera hundra om jag skulle köpt en "färdig dräkt". Vad jag köpte kan jag spara lite och sedan lägga ut bild på det. Bara för att hålla er nyfikenhet uppe, haha.
Jag köpte även med mig lite mjölk och grönsaker från Ica. Dagens middag till otroligt reducerat pris. En yttrefileé på 1,2 kg till 58.- fylld med lite torkad frukt och goda kryddor, resterande sås från gårdagen och potatis så blir det god middag idag också!


Här har jag fått till den effekt som jag önskat kunna. Vänstra bilden är det fokus på flaskan och då blir det bakom suddigt. Högra bilden är det fokus på ljuslyktorna, då blir flaskan suddig. Tack Madde!


Här har jag fokus på Evelina, då blev Lova suddig.


Här leker de små flickorna fint med Lovas finfina gitarr! <3

Jag har haft en riktigt trevlig dag med fina vänner. Vi åt en god lunch på Stor och pratade massor. Evelina satt bredvid och snappade upp allt vi sa, medan Lova låg gott och sov i vagnen.
Tack för en trevlig dag, Lova och Madde!


Här är de två bilderna datorn inte tillät mig att lägga upp igår, men nu så!

Nu ska jag ägna lite tid åt en liten tjej som vill ha uppmärksamhet här.
Hoppas alla får en trevlig måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0