En fästning, en bil, sol och ett vårtecken

Jag har inte mått bra idag. Men jag har varit utanför dörren näst intill hela dagen. Det mest för att jag vet hur bra man känner sig av lite luft. Sen hade jag lite små ärenden som skulle uträttas. Jag åkte in till stan för att besöka en affär som har massa smått och gott. Söstrene Grenes, är det någon som hört om den kedjan? Det finns endast på ett ställe i Sverige, i Strömstad/Nordby, men man kan fortfarande ha hört om det. Det finns massa smått och gott. Inredningssaker, leksaker, porslin och andra köksredskap mfl.
Jag köpte med mig en "skål" som man ska ha salt i (eftersom det står salt på "skålen"), det är lock till. Jättefin! Köpte en till vanligt strösalt och en till maldonsalt/flingsalt.
På vägen dit jag skulle möta Göran gick jag förbi fästningen i Oslo, en stor sådan. Jag var på ena sidan och fick till några bilder. Är det någon som varit där? På sommaren visas bla fotbollsmatcher på storskärm och konserter mm.Jag och Göran åkte upp för att se på hans bil som nästan är färdig nu. Jag har sett den under uppbyggnaden, men nu kan man verkligen förstå att den blir fin som ny. Bilen har endast kört 6 km och det är mellan verkstäderna som den har varit på!Bak i bilen, snett framifrån och från sidan. Bilen är den långa versionen så hela fick inte plats på bild. Haha.
Precis före vi drog från bilfirman där Göran har sin bil för tillfället såg jag det första vårtecknet! Jag blev så glad. Speciellt eftersom jag skrivit om det tidigare idag!


Precis innan jag tog bild stod det två koppar kaffe på bordet, förmodligen tomma, men det var just det jag visade er tidigare. Ett ställe där man kan sitta, ute, och fika - i solen, för den stod som högst på himlen och lyste just då!
Underbart.

Vi åkte till Metro. Jag skulle in och köpa sugmunstycken till Evelinas snorsug, den används väldigt ofta nu. Jag gick som vanligt in på Nille för att se om det fanns något nytt. Och visst fanns det nya saker. Hela butiken var full av vår- och sommarnyheter. Påsken hade också börjat leta sig fram i hyllorna. Jag letade mig fram till en hylla där det var 70%. Haha, typiskt mig! Köpte tre likadana dukar, blågrå. Och en grå. Ett "pyntfat" och "pynt blommor". Allt för 80.- . Sen gick jag till butiken bredvid Nille, nämligen Kid. Vi fick hem ett reklamblad igår från just Kid och jag såg ett par fina gardiner till storarummet. Jag har nämligen bara två byten och jag börjar tröttna på dem. Köpte ett par gråblå som jag tänkte passade med dukarna och även soffan är lite åt de hållet. Var mycket nöjd med mina köp! Skyndade oss hem, hämtade Evelina och monterade upp allt! Riktigt najs. Ska ta bild men det är bättre i dagsljus.

Igår kväll frågade jag Evelina om hon kunde gå och kasta blöjan, eftersom jag sett att Allice kunde detta (Jennys dotter). Hon fattade inte alls vad jag menade eftersom hon inte gjort det tidigare. Så jag gav henne blöjan i handen och tog hennes andra hand i min och följde henne till soporna i köket.
Ikväll när jag bytte blöja på henne så reste hon sig upp, tog tag i blöjan och strosade ut i köket, öppnade dörren under diskbänken där soporna är och kastade blöjan, precis som hon alltid gjort det! Duktiga tjejen. Vi applåderade här hemma och det var såklart väldrigt uppskattat från hennes sida, så hon öppnade dörren till soporna 3 gånger och upprepade det hela 3 gånger. Sötnöt! Nu ligger hon utslagen i sängen. Jobbigt att kasta blöjor vet ni. Haha.

Nu ska jag och Göran se Big Brother som jag precis laddat ner.
Trevlig kväll och kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0