Do you speak english?

Idag fick Göran ett samtal från en man ifrån Litauen. Det första han gjorde då var att kasta telefonen till mig, eftersom att han själv inte kan någon engelska. Där satt jag alltså med telefonen i örat och fick svara på frågor angående bilar. Vilket inte är min starka sida när det kommer till engelska. Men fint gick det, han kom hit ca kl 17 och såg på bilen, provkörde den och visade stort intresse. Han ska ringa och ge besked imorgon, men förmodligen skulle han ha den! Riktigt skoj, eftersom vi la in annons på finn.no igår kväll. Där ser vi att finn.no lever upp till sitt namn Den största sälj och köpmarknaden finner du här! Håller både tummar och tår här hemma nu.
Medan han var här och såg på bilen satt Evelina fint i vagnen och såg på och undrade garanterat vad vi höll på med, som pratade på ett konstigt språk. Men duktig var hon ialla fall. Mammas lilla hjärta.

Ikväll har jag lagat pasta och köttfärssås (fast av kycklingfärs). Evelina var mest intresserad av pastan, som hon själv satt och plockade med när vi åt tillsammans. Känns så himla mysigt nu när vi sitter hela familjen runt köksbordet med tända ljus och skojar när vi äter.


En skruttis som leker massvis inne på sitt rum, speciellt efter vi ordnat det nya förvaringssystemet där.


Familjemiddag <3

Nu ska jag se på Sveriges mästerkocka och därefter Fuskbyggarna.
Trevlig kväll på er, kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0