Bytehandel i tidig ålder

Idag är det helt underbart väder ute. Vi har hela 40 grader ute på våran inglasade altan. Underbart! Vi har faktiskt suttit där ute hela familjen och lapat sol en stund efter frukosten. Idag måste vi verkligen passa på att njuta med tanke på att det tydligen ska komma snö imorgon. Nu när äntligen all snön har smält bort ifrån våran rabatt på altanen och vägarna börjar bli torra, snön har försvunnit ifrån trottoarerna, då ska det komma mer. Varför ge oss hopp om våren när vi tvingas bli besvikna på en gång? Vädret är som sagt något vi inte kan påverka, samtidigt något som vi alltid pratar om och ständigt klagar på.

En viss mormor önskade bilder utan napp på Evelina. Lättare sagt än gjort. Så här ser det ut med napp.


Evelina sitter på golvet, snällt och leker fridfullt...

Så här ser det ut med en gång mamma tar nappen ifrån henne.


Hon visar tänderna för mig ihopp om att jag ska bli rädd och ge den tillbaka. När inte det fungerar visar hon fortfarande tänderna och ger mig Nasse, bara hon får nappen. Här börjas det med bytehandel i tidig ålder. Haha. Nappen och kudden är det heligaste för lilla damen i familjen och gud nåde den som tar någon av delarna ifrån henne.

Självfallet ska vi ut en sväng idag. Evelina ligger nu och sover en stund och Göran passade då på att åka och tvätta bilen och lastbilen. När han och hans pappa kommer hem ska hela denna familjen och Görans föräldrar åka till den berömda restaurangen och äta en sen lunch. Därefter ska vi bege oss en tur ner till hamnen som vi brukar, så Evelina får springa av sig lite. Det blir skoj dä!

Ha en trevlig söndag gott folk. Kramar från oss <3

Kommentarer
Postat av: Tora & Viggo

hahah goooooding! Har hon "bara" sina tänder där nere? Viggo har precis fått en ny där, jisses vad mycket det gör till utseendet. Tänk när de var tandlösa! ;D



Love!

2012-02-28 @ 11:37:55
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0