10kr:ers vecka!

Igår kväll börjadedet spricka upp på himlen och regnet stoppade upp! Väderleken visade mycket varmare idag, onsdag, än igår, tisdag. Fram till nu har det varit ganska bra väder, ialla fall till skillnad från igår. Det har inte regnat och det är helt vindstilla ute. Nu ser jag dock att det kommit lite droppar på fönstren utanför. Usch. Jag tycker inte om regn. Är ni som jag som blir deppig när det regnar? De negativa tankarna kommer lättare fram när det regnar och allt känns tråkigt.

För att bli på lite bättre humör lägger jag här nedan upp två bilder från Tyskland där de redan planterat massa blommor ute.
Vanligtvis vid denna årstiden har Tyskland varit längre fram med våren än vi här uppe. Men iår tyckte jag nästan det var samma, kanske de låg lite efter till och med.




När Göran kommer hem ska vi åka ut en sväng till ICA som denna veckan bjuder på 10kr:ers varor i mängder. Jag sitter och väntar på att det ska bli måndag då Spar, alltså den kedjan jag jobbar i, ska ha samma tillbud. Men de har ännu mer varor som lockar! Ialla fall mer av det just vi använder, i våran familj.
Det där med 10kr:ers vecka är ganska smart drag av affärerna. Hur ofta går du in i en affär och bara handlar varor för 10kr? Inte ofta va? Jag kommer i princip alltid ut med mer "inte 10kr:ers" än 10kr:ers. Haha. Men så är det väl.
Vårat kylskåp ekar lite nu faktiskt. Så varför inte försöka snika till sig varor till lite nedsatt pris när tillfälle ges?

Idag har jag idétorka när det gäller mat. Vad ska ni ha för middag idag?
Den senaste veckan har jag mest gjort favoriter i repris, givetvis för att det är gott, men det blir lite tråkigt i längden och jag gillar att variera lite. Jag får helt enkelt dyka ner i frysen en sväng!

Tjolahopp så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0