The Magicman

I torsdags kväll när vi satt och skulle äta buffé kom det en man fram till oss. Han pratade bara engelska och var trollkarl! Han gjorde massa trick för "vårat bord". Han bad om att få låna en ring och lite mynt. Var det något som imponerade på mig så var det när han trollade med kort. Helt otroligt alltså! Han sa "jag gör det långsamt en gång", men inte f*n klarade vi att hänga med för det. Han kanske räknade med att få lite dricks, men så imponerade blev vi tydligen inte. Haha.
Egentligen hade vi 2-rätters middag på vägen dit och Buffé på vägen hem igen. Men vi fick bytt till oss buffé båda vägarna. Då kan du välja och vraka på allt; sill, lax, köttbullar, potatis, ostar, biffar, kyckling, ris, såser, pasta, bröd (massa mer!!) och 15 olika desserter. Dessutom får du äta så mycket du vill. Och jag kan säga att ögat vill ha mer än magen. Det fick vi alla svart på vitt på... Kan nog säga att alla kunde gått och lagt sig efter middagen. Av all denna goda, feta, nyttiga och onyttiga maten blir man riktigt seg i kroppen. Men vi kämpade emot detta ganska bra, mycket med hjälp av Steffens skämt som vi alla skrattade åt så vi fick ont i magen.

Efter maten gick vi ialla fall till Casinot som låg vägg-i-vägg med där vi åt. Vi spelade några rundor och sen, av någon anledning, så slittrades vi. Jag, Göran, Steffen och Kenneth gick vidare upp på nattklubben och de två lite äldre, nyförälskade paret, gick och satte sig på en pub där de spelade live musik.
Uppe på nattklubben satt vi och tjötade några timmar med sällskap av god dricka tills, ialla fall mina ögon blev mindre och mindre.
Godnatt sa vi och första dagen var över!




Här har båten lagt till i Oslo, igår. Och jag var på väg för att hämta bilen. Pratade i telefonen samtidigt så därför är inställningarna inge vidare, men ville bara visa er ändå. Om ni ser på den nedersta bilden, längst upp i högra hörnet så ser ni ett hus med trekantigt tak. Där är Bygdöy som vi var på för en vecka sen.

Nu kommer våran lilla tjej hem om en timme ca. Vi ska ut och köpa ägg och smör, om vi hittar någon affär som har öppet, för i detta landet bommar de igen varenda butik så fort det är röd dag!
Vi hörs lite senare ialla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0