Förnyad

Idag har jag varit hos frisören. Shit så nöjd jag blev! Jag känner mig helt förnyad.
Kan nog säga att jag aldrig blivit så nöjd hos någon annan förut. Och denna tjejen är "bara" lärling. Hon heter Pernille, är 18 år och jobbar på Nikita på Bryn senter. Jag har varit hos henne en gång innan. Då tog folieslingor
5 timmar(utan klipp)!
Idag när jag var där så märktes det tydligt att hon övat och utvecklats. Det tog 3 timmar att göra folieslingor och klipp. :) Givetvis ska hon sluta jobba där. Hon ska tillbaka på skola igen. Hur otur är inte det när jag precis hittat en billig och duktig tjej. Nåväl. Jag har bestämt mig att hålla mig till den salongen men till en annan lärling helt enkelt. Pissigt! :/
Utanför Bryn sätter de alltid upp massa lampor juletid. Det blir riktigt najs. Igår, efter mammaträffen, fotade jag utanför.


Så ser det ut. Svårt att missa och man ser det till och med från motorvägen. Riktigt mysigt och juligt!

Imorgon ska jag till läkaren igen och jag känner redan nu att det känns tungt. Känner mig illa till mods och nervös... Hoppas det går bra.
Ska även till min fysio efter läkaren. Massa att göra. :)

Vi hörs mer imorgon!
Godkväll.

Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Har tänkte skicka sms till dig hela helgen, men har inte orkat lägga över numrena från iPhonen än, haha, vi ses gäääärna i veckan :D När kan det passa damerna?



Kramar

2011-11-21 @ 20:59:19
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0