Torsdags mys

Idag har jag mött mina norska mamma-vänner! Vi alla möttes hemma hos Mari och åt en god liten brunch medans våra små lekte fint på golvet.
Efter maten gick vi ut på balkongen och drack kaffe i solen. En helt perfekt dag! :)
Jag traskade hemåt vid halv tre tiden, för vi hörde lite åska från stan, och eftersom jag gick så hade jag mindre lust att gå hem i oväder... Men det kom aldrig. Ialla fall inte hit. Det hade behövts regn, för det är ganska torrt ute nu. Men självklart föredrar vi sol.
(Jag har tagit två väldigt fina kort från idag, men batteriet på kameran tog precis slut så jag kan inte lägga över dem fören jag har laddat den. Ska sätta den på laddning omgående!)
När jag kom hem överraskades jag med Sushi av Göran - Mumma!

Imorgon blir det möte med Tora, Madde och Hanna (troligtvis). Får se vad dagen har att bjuda på. Vädret får bestämma. Vi har pratat om att ta en tur till någon park, men vid regn blir det nog en kaffe inne i stan eller nåt sånt. Trevligt blir det garanterat ialla fall.

Nu ska jag vika ihop lite ren tvätt från gårdagens arbete!

Hoppas ni har en trevlig torsdag


Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Ja men tack själv, himla härligt! (nu kände jag att jag läste din blogg och skrev min kommentar på göteborska, haha) Ska skicka bilden (bilderna, har nog fler på godingen) ögonabums :D Kram

2011-05-13 @ 23:25:58
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0