Hemsk natt

 
Jag måste bara visa er hur resultatet med gardinerna blev! Detta är samma bild, bara att jag har spegelvänt en, för att ni helt enkelt skulle få en helhet på hur det ser ut. Vårat fönster är mycket större än det bilden visar. Men visst blev det ganska fint? Eller vad tycker ni?
Glömde förresten berätta att lillkillen i magen ligger med huvudet nedåt i magen. Trots att han kan vända sig flera gånger och kanske inte ens fästa huvudet, så känns det bra att han ialla fall har hittat rätt ställning ialla fall, så att han vet vilken han ska avsluta med där inne, haha!
 
 
Imorgon ska jag träffa en av mammorna på Evelinas dagis. Vi ska ta en kaffe här borta på Furuset bara. Ska bli jättetrevligt. Hon är 1-2 veckor kortare än mig i graviditeten, så vi är helt lika nästan! Det finns ju inget som säger att jag föder före henne bara för det, allt kan hända! Spännande.
Tycker det är väldigt trevlig att ha kontakt med en i samma sits som mig, som heller inte bor så långt ifrån och dessutom har barn sedan innan. Tror vi är ganska lika i ålder också, det ska jag ta reda på mer om imorgon. Hehe.
 
Här har vi (läs; jag) kommit fram till att det är mycket bättre om Göran hämtar Evelina. Hon krånglar bara när jag gör det och jag med mina hormoner blir bara irriterad, utan anledning. Så, så kommer vi göra nu framöver!
 
Inatt hoppas vi också på mera sömn, för oss alla. Ialla fall för mig, som kan räkna på en halv hand hur många timmars sömn jag skrapat ihop under natten... Evelina har vaknat 8 gånger och kom in en av de gångerna till oss. Då var kl 01:15 - hon ville se på tv!!! Ni förstår va? Jag tog henne i handen och följde med henne in till hennes rum. Där somnade hon en liten stund, men fortsatte att vakna upp. 06:00 kommer hon in igen och då vill hon inte sova mer. Jag vet att jag inte somnade före 01:15 pga. att hon vaknade så många gånger fram tills då. Det har varit en riktigt hemsk natt.Turligt nog är de nätterna väldigt få, ialla fall har de varit det tills nu...
Räknar med att Göran har med sig en riktig tröttis hem, som förhoppningsvis vill sova inatt. Blir galen annars.
 
Trevlig kväll på er alla. Kramar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0