Ändrade planer

 
36 dagar kvar...
Här är det lite varannandag på vädret. Idag är det sol, men kallt. Uppehåll ialla fall vilket jag tycker är viktigast. Tyvärr så blåser det lite, men man kan ju inte få allt!?
Idag skulle jag egentligen åkt iväg till Strömmen tillsammans med mamman från dagis, tyvärr så var vi tvungen att ändra planerna pga att hon inte kände sig bra. Vi får skjuta upp det helt enkelt. Jag tror kanske jag ska ringa Görans mamma och fråga om hon vill följa med mig till Metro en sväng, måste köpa mig ett par solglasögon idag. Håller på att bli galen när jag kör bil alltså! Det är dessutom mer avslappnande för ögonen/huvudet att skärma av solen lite. Förstår inte hur jag klarat mig såpass länge som jag gjort utan ett par. Så det står som prior 1 på listan idag!
 
 
Jag tror jag har visat er denna parfymen innan? Det är ialla fall min absoluta favorit. Jag fick den av Göran när vi åkte till Kiel och nu var jag tvungen att köpa den till mig själv igen. Det var den jag köpte på min födelsedag förresten. Kommer ni ihåg? Gucci Flora. Mmm, den luktar så otroligt friskt och fräsht. Tycker även att doften håller i sig mycket längre än många andra parfymer, vilket såklart är ett plus!
 
Nej, nu ska jag ta tag i dagen. Nyduschad och klar! Hoppas ni får en fin torsdag.
Kramar till er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0