Läkarbesök

 
Måste börja med att skriva att jag mår mycket bättre idag. Säkert pga. mycket sömn inatt. Emil har bara vaknat två gånger inatt från kl 20:15 igår till kl 08:00 idag. Underbart! Evelina vaknade 08:30, och inget inatt så denna natten har verkligen varit perfekt. Jag är tacksam att Emil vaknar på natten, annars gör det ONT i brösten...
 
Idag har jag varit på BVC och hos min läkare, med Emil. På BVC satt vi mest och pratade, mest för min del, om mig och mitt. Det är skönt att få lätta lite på tankar och meningar, till någon oberoende.
Hos läkaren blev det konstaterat att Emil har en väldigt kraftig svampinfektion. Det blev därför en salva på recept och läkaren sa att det borde vara borta inom några dagar. Jag ska dit igen på måndag. Känns bra att någon tog det på allvar, jag har varit lite förtvivlad över det där, eftersom han haft det ända sen början av juli. Men det har bara blivit värre. Och jag har verkligen provat allt. Hoppas verkligen detta hjälper nu alltså!
Det var "grannläkaren" som sa att det var svamp och han är hudspecialist. Så nu hoppas jag på resultat!
 
Jag var en sväng inom mitt jobb också, för då var jag redan igenom bomstationen. Dessutom var det 10 kr´s rea där, vilket jag älskar. Synd att det var tisdag, för det innebär alltid att det är utplockat. Men jag fick hälsat på lite folk ialla fall!
När jag åkte till apoteket för att hämta ut salvan till Emil gick jag in på H&M för att hitta någon rosett eller liknande som Evelina ska ha i håret på söndag till sin sjömansklänning. Dessa köpte jag. Jag är inte riktigt säker på vilken av dem jag ska ha. Vi får se när klänning och allt är på, på söndag. Men visst var de söta?
 
 
Nu sover lille Emil som mest fått små-tupplurer idag, så han behöver en rejält lång. Annars blir kvällen grinig, vet jag av erfarenhet. Hehe. Hoppas vi slipper det idag för jag ska laga en kycklinggryta som liksom kräver lite uppmärksamhet!
 
Vad gör ni i solen idag?
Kramar från mig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0