Sockrade bär

 
Mums säger jag bara, säger ni emot? Satt ute på altanen tidigare idag i strålande solsken och vräkte i mig detta. Banan, blåbär och jordgubbar med lite socker uppe på. Hur gott som helst, och nyttigt såklart. Kanske jag blev lite piggare av det. Är ett totaltvrak idag. Evelina vaknade 05.50 och jag kunde inte somna om efter det. Då blir dagen väldigt lång. Och för tillfället är dagarna redan långa, så ni ser kanske problemet? Varje dag känns som två. Så denna blir som tre då kanske. Suck.
 
 
Jag, Evelina och Görans mamma var ute och köpte en springcykel till henne, från farmor och farfar. En som hade motiv av Hello Kitty. Jättefin, rosa med en rosa hjälm till - såklart. Ska de va´, så ska de va´!
Görans mamma ville avlasta mig lite så hon tog med sig Evelina ut och leker just nu med henne och cykeln här utanför på fotbollsplanen. Ni vet vad en springcykel är eller? Det är en cykel utan trampor, som man liksom lär sig att hålla balansen på. Man sparkar/springer igång den med fötterna i backen och sedan håller man upp fötterna och bara åker med. Det är en sadel så du sitter som på en vanlig trampcykel. Det ser nästan ut som tramporna har blivit bortglömda bara... Givetvis ska jag ta kort och visa er hur stolt hon är över sin "motorcykel"!
 
Trevlig lördag till er alla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0