Vad ska jag göra nu då?

Har nyligen kommit hem ifrån en väldans massa ärenden. Skönt att få uträttat de måsten man har, även om det innebär en del utgifter, vissa saker kommer man inte ifrån. Eller hur?

Jag har varit hos min läkare, berättat och förklarat över hur besviken jag var över "specialisten" igår. Det var inget fel på henne, men för så mycket pengar borde jag fått mer ut av den halvtimmen, tycker ialla fall jag. Min läkare höll med, suckade mest och skakade på huvudet. Så nu vet jag inte vad som händer. Tror han kommer ordna remiss till Ullevål sjukhus istället, till någon fysialisk-grej, kommer inte ihåg det exakta ordet han sa. Dit är det jättelång väntetid, därför skickades jag inte dit med en gång. Upp till 3 månader. Ska jag vara hemma så länge? Det kommer inte fungera. Just nu står jag still på samma ställe och trampar... Känns trist! Jag får besked att träna upp axelpartiet, men hur lätt är det när det gör ont att lyfta, träna och göra övningar? Jag har dessutom fått besked att inte träna så att det gör ont. Men jag kommer inte kunna träna upp kroppen genom att endast lyfta 0,5 kg 10 gånger och sen bli helt slut i axeln (vilket faktiskt är så situationen ser ut, tragiskt!). Jag har mjuka leder i kroppen, vilket gör mig väldigt böjbar, i vissa fall är det kanske positivt, men i det jobbet jag har idag är det inte något bra. Man måste vara stiv (vet inte det svenska ordet), spänstig (eller?) och det är inte jag. De jag har fått besked att göra krockar med det som jag fått besked att inte göra, förstår ni? Svårt...

Det var egentligen inte därför jag gick till läkaren idag, jag gjorde en del tester, men vissa saker är helt enkelt för privat att skriva i bloggen, tycker jag.
Jag var också en sväng hos min fysio på Furuset. Berättade situationen för henne och vi kom fram till att jag ska fortsätta gå hos henne en gång i veckan och träna på egen hand två gånger i veckan. Hon erbjöd sig även att gå med mig till gymmet för att se så att jag tränar på riktigt sätt. Gud så snäll hon är, Anne .I. Björnestad, rekommenderar verkligen henne till folk som är i behov av fysioterapi!

Göran hämtade mig här hemma efter jag varit hos min läkare och vi åkte iväg och registrerade oss på Furuset gym, Actic. Där har vi också gratis simbassäng, vilket är total lycka för min del! Detta kommer kosta 360kr/mån istället för närmare 600kr/mån på Elixia, där vi tränade förr. Dessutom är det gångavstånd dit för oss, perfekt!


Kapslar till min kaffemaskin

Min kaffemaskin

Kopp som jag fick av min fina dotter på min första morsdag!
<3

Nu blir det omelett till lunch!

Kommentarer
Postat av: Tora & Viggo

jisses, det låter hur jobbigt som helst! Hur kan de låta dig ha ont hela tiden o inte hjälpa dig? Vad sur jag blir på sådant. Hoppas verkligen att du får hjälp snart!



Puss&kramar

2012-02-01 @ 21:15:07
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0