Specialist

Idag är jag tillbaka till mitt normala jag igen, nästan ialla fall. Jag är lite frusen, tung i huvudet och ont i halsen. Hoppas inte det är förkylning på gång. Det är alltid opassande. Det tror jag alla är överens om. Men just idag är det verkligen opassande eftersom jag ska till en specialist kl 13. Jag får svälja ner en Ibumentin och tänka på något annat helt enkelt.
Igår fick jag 54 gratulationer på facebook, 3 på telefonen och några till ansikte mot ansikte! Helt otroligt. :D
Tack till alla!

Jag, Göran och Evelina var som sagt hos Görans föräldrar igår. Jag kunde tänkt mig att inte lämnat soffan alls, men eftersom jag visste att jag skulle få en present så var jag så illa tvungen, haha. Jag fick min efterlängtade kaffemaskin - Dolce Gusto. Shit så glad jag blev, trots jag visste att jag skulle få den! Jag har inte kopplat in den än för jag var totalt utmattad igår kväll, så sängen ropade på mig före kl hade slagit 21. Somnade lite före 22. Underbart!
Jag ska snart hoppa in i en dusch före jag åker till specialisten, men först ska ni få de utlovade bilderna från lördagen.


Tjejerna som var med och gjorde min kväll helt perfekt! <3 Tack till er.

Nada och Lene.

Caroline.

Blomman jag fick av Nada.

Tulpaner jag fick av Görans föräldrar.

Kaffemaskinen tar jag bild på då den är på plats. Längtar som en tok. Göran hjälper mig förhoppningsvis med det sen när vi kommer hem.
Nu ska jag ta en kokhet dusch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0