Fysioterapi

Fredag betyder, hemma hos oss, Idol! Det är en självklarhet att se på det varje vecka. En skön och slapp start på helgen. Tyvärr så går norska och svenska Idol på samma tider. Så det blir endel kanalskift mellan svenska 4:an och norska TV2. Reklampauserna är ganska lika också så det är väldigt dumma tider. Som tur va så går svenska Idol i repris idag, det sitter jag och ser just nu. Vilka är era favoriter i Idol 2011?
För mig är det, i svenska;



Robin! Varför? Jo, har han nånsinn fått bra omtal av juryn? Är han fortfarande kvar i Idol? JA! Hejja Robin!
Har en favorit till, kan inte välja vem jag tycker bäst om här helt enkelt...;


Linni! Kan inte säga varför jag gillar denna tjejen. Men hon är härlig och sig själv! :)

André är också en liten favorit faktikst. Svårt att välja i den svenska Idol.

I norska är det (utan tvekan);



Vegard Leite! Shit vilken röst denna killen har. Igår sjöng han Bed of Roses och jag dog nästan här i soffan. Otroligt bra, och självklart gick han vidare! Min och Görans favorit sen första audition - utan tvekan!

Igår var jag i fysioterapi. Han som är min behandlare sa att jag inte borde jobba före vi har fått ordning på min axel. Det visade sig att jag är lite skev i axeln, därför blir det dålig plats och jag får lättare inflammation (kort förklaring). Eftersom jag haft smärtor i 7 månader så kallas detta kroniskt, men det är inte så illa som det låter, det går över, med behandling, men det tar tid. Så jag har faktiskt ingen aning om när jag kommer tillbaka på jobb igen. Dessutom så sa han; jag tror att du slipper operation!
Shit, det var verkligen värre ställt med min stackars axel än jag trodde. Jag blev behandlad med laser igår, för att försöka få muskeln att slappna av. Den står i helspänn hela tiden och måste slappna av för att vi ska kunna gå vidare i behandlingen. Dessutom så tejpade han upp min axel i ett läge som gör att jag slappnar av lite mer, i axeln. Detta skulle jag ha på under helgens gång. Men usch vad det kliar under och jag håller på att bli galen när jag är om möjligt är ännu mer handikappad i axeln nu (med tejpen). Hoppas detta blir bra snart. Vill verkligen ut i jobb snart. Speciellt nu när Evelina börjar på dagis i januari. Vad ska jag göra då?
Fick besked om att hålla den så mycket som möjligt stilla under helgen. Men hur lätt är det med en mammig 1-åring? Inte jättelätt... Ska tillbaka på onsdag.

Ikväll blir det äntligen bio! Babycall ska vi se kl 19 på Saga. Längtar!
Nu ligger både Göran och Evelina och sover, så jag ska passa på att slänga mig i duschen här nu.

Kommentarer
Postat av: Tora & Viggo

Men Annicka! Fyy, du hejar ju på helt fel i Idol ;) haha fast jag tycker inte att de är så bra detta året o har ingen klar favorit än, men Moa och Amanda gillar jag - coola tjejer!

Linni är ju ett av mina hatobjekt, som du märkt. haha! Supersöta bilder på lilla Evelina i tvättkorgen! De tycker allt att så konstiga grejer är fantastiskt roliga de små liven. :D



Puss & kram <3

2011-10-22 @ 19:23:04
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0