Resa bokad

Så har jag kommit hem från mammaträff nr. 6. Blir mer och mer förtjust i alla som är med! Alla är så otroligt olika. Det är jag och en som heter Vibeke som är mest lika i ålder, det skiljer bara ett år mellan oss. Alla andra är över 30 men alla kommer gott överens. :)

Kommer ni ihåg att jag pratade om att jag och sambon skulle ta en resa till Barcelona? Vi hittade dessvärre inget som passade då vi hade lust att åka. Och då hade det blivit att vi bokade "bara för att" liksom. Så vi bestämde oss att vi tar en resa till Tyskland istället. Så jag ringde in och bokade och betalade idag innan jag åkte på mammaträffen. Blir en 2-dygnskryss till Kiel den 20 april med ColorLine - Color Fantasy. Det är allt ifrån pizzerior, kasinon till gågator på båten. Så det blir kul. Jag har varit i Kiel 23 gånger innan, då jag jobbat på Stena Line Göteborg-Kiel, men jag har jobbat varje gång och varit gravid.
Så varför inte ta en tur med familjen och bara njuta?
Tycker priset var helt okej också. 1590NOK pp. då ingår resa, hytt, middag och frukost t/r. Lika bra att ha allt inkluderat i priset. Man måste ju ha middag när man åker ändå?! Så Göran längtar riktigt mycket eftersom han inte varit i Tyskland innan. Blir skoj detta!





Försökte också ringa till Kommunen här i Oslo förut. Jag har gjort bort mig lite ang dagis ansökningen. Skrev fel datum då jag vill att Evelina ska börja på dagis. Skrev såklart 1/11 eftersom då är hon 1 år (nästan). Men man skulle tydligen skriva augusti pga. man måste betala från start ändå. Okej, men varför måste man då skriva nåt alls? :S Nåväl... Får ringa imorgon istället, för "hon" var inte där idag.

Idag blir det lax, potatis, smält smör och grönsaker. Mums! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0