Du soliga dag

Idag är det söndag. Egentligen en av de värsta dagarna på hela veckan, mest för att det vanligtvis är jobb dagen efter. Nu är det inte jobb för min del imorgon, inte på en stund. :)
Nu är det 3 arbetsdagar (för Göran) innan vi åker till Kiel. Det enda som skulle kunna förstöra detta är att mitt blodvärde är kasst igen imorgon. Men jag känner mig ju super i form, ialla fall om man jämför med början av denna veckan. Detta ska gå bra. Förlorar ialla fall inget genom att tänka positivt.

Igår blev det (ännu) en kväll i soffan. Men det var väldigt mysigt. Vi åt god mat och såg på en film som började kl 21.30 på svenska Tv4 "27 dresses" väldigt söt film. Ganska förutsägbar, men fin. Någon som sett den?

Bjuder på en bild på världens sötaste bebis:


Kommentarer
Postat av: Tova

Åh en sån sötnos! :)

2011-04-17 @ 13:48:32
URL: http://Trasslet.se
Postat av: Tora - Viggos mamma

vad söt lilla pluttan är! Gooosen!

När vi kommer hem får vi ses, vi saknar er massvis

2011-04-17 @ 18:00:44
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Jag driver en tv-blogg som heter http://tvminnen.blogg.se

Nu efterlyser jag personer som har någon anknytning till tv:n på ett speciellt sätt som kan tänkas vara med i min tv-blogg. Har du till exempel varit publik i ett engelsk-språkigt tv-program? Äger du ett husdjur som varit med i någon tv-reklam? Var du ett av alfabetsbarnen i fem myror? Eller något annat liknande? Eller så kanske du känner någon person som har en speciell anknyning till tv:n om du inte känner att du har det? Skriv i så fall till mig om detta verkar intressant.

Trevlig dag!

Mvh

2011-04-19 @ 14:52:32
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0